Projektipäällikkö, Dimen Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2019

Dimen Group on rakennusten sisäilmatutkimuksiin ja -konsultointiin erikoistunut yrityskokonaisuus, jonka toimialueena on erityisesti palvelu- ja toimitilakiinteistöt.

Nyt etsimme Tampereelle

Projektipäällikköä

Sinä pystyt itsenäisesti viemään projekteja eteenpäin sekä ohjaamaan omaa tiimiäsi hyvään suoritukseen. Tehtävänä on sisäilmatutkimusprojektien ja niihin liittyvien asiantuntijatehtävien johtamista. Näiden projektien ohjaamisen lisäksi työssäsi osallistut myös käytännön tutkimustyöhön. Työsi tulee olemaan pääasiassa Pirkanmaalla. Asiakkaina tulee olemaan sekä julkisen (esim. koulut, päiväkodit) että yksityisen sektorin (toimitilat) yhteisöjä ja kiinteistönomistajia.

Odotamme sinulta insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta tekniikan alalta (esim. rakenne- tai talotekniikka). Rakennusterveysasiantuntija-koulutus katsotaan erityiseksi eduksi. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennusten kunto- tai sisäilmateknisistä tutkimuksista tai vastaavista asiantuntijatehtävistä. Ilmaiset itseäsi hyvin suomenkielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Tulet helposti ihmisten kanssa toimeen ja saat edistettyä asioita luontevasti erilaisissa yhteisöissä.

Organisaatiomme on pieni ja ketterä. Meillä on mahdollisuus ottaa vastuu kokonaisista hankkeista ja päästä vaikuttamaan asioihin. Meillä pääset mukaan rautaisten ammattilaisten tiimiin ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kouluttautua alan lisäkoulutuksissa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 6.2 mennessä osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätiedot tehtävästä Adecco, Teemu Vuorinen, 040 0610 041

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321548
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Konsultointi/valmennus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Teemu Vuorinen (teemu.vuorinen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere