(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Digitaalinen viestintä
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Tule Helsingin yliopiston digitiimiin edistämään tieteen ja koulutuksen digitaalista vaikuttavuutta!

Helsinki.fi ja lukuisat muut digipalvelumme tavoittavat kuukausittain miljoonia kävijöitä Suomessa ja kansainvälisesti. Sisäisesti tuotamme palveluita yli 40 000 henkilön yliopistoyhteisölle.

Haemme pysyvään työsuhteeseen digitaalisen viestinnän projektipäällikköä. Projektipäällikkönä vastaat digipalveluiden tuotekehityksestä, projektinhallinnasta ja asiakaskokemuksesta. Johdat tuotekehitystiimiä ja huolehdit sidosryhmä- ja toimittajayhteistyöstä. Opastat ja ohjaat sisällöntuottajia ja pidät yliopistoyhteisön projekteissa mukana.

Työsuhteen alussa toimit Helsinki.fi -verkkopalvelun tuoteomistajana. Tulevaisuudessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa monipuolisesti myös muita viestinnän ja digipalveluiden kehittämisprojekteja.

Helsingin yliopisto kehittää digitaalisia palveluita ketterien periaatteiden mukaisesti. Pääset uudistamaan toimintatapoja – me tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää projekti- ja digiviestinnän osaamistasi myös tulevaisuudessa. Kuulut innostuneeseen ja osaavaan digiviestinnän tiimiin. Toimit yliopiston tuoteomistajaverkostossa ja työskentelet Helsingin keskustassa.

Toivomme, että sinulla on:

  • Näyttöjä digiviestinnän tai -palveluiden projektinhallintatehtävistä ja projektitiimien johtamisesta. On plussaa, jos sinulla on jo kokemusta tuoteomistajana toimisesta ja näkemystä ketteristä menetelmistä.
  • Kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta.
  • Osaamista julkaisuvälineistä (esim. Drupal tai Liferay).

Ymmärrät digitaalista muutosta ja viestintäteknologioihin tutustuminen on sinulle luontaista. Olet vastuuntuntoinen, ratkaisukeskeinen ja tehokas. Pidät uusista haasteista ja osallistut mielelläsi myös luoviin projekteihin. Aktiivisena ihmisenä nautit asioiden eteenpäin viemisestä kollegoiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Suomen ja englannin kielen taito on tehtävissä välttämätön – muu kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 21.5.2018. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa. Otathan huomioon, että tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen viestinnän päällikkö Susanna Rautio. Tavoitettavissa puhelimitse (050 407 8300) 11.5. klo 9.30-11.00 ja sähköpostitse susanna.rautio[at]helsinki.fi.