Projektipäällikkö datakeskushankkeisiin
Granlund

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Eikö olisi aika kiehtovaa työskennellä hankkeiden parissa, joissa vaikutus yhteiskunnan hiilijalanjälkeen on erittäin merkittävä? Kiinnostaisiko hypätä työhön, jossa pääset todella hyödyntämään osaamistasi?

Etsimme työkaveriksemme projektipäällikköä datakeskushankkeisiin. Roolisi painottuu osaamisesi mukaan: voit toimia projektipäällikkönä joko rakennuttamistehtävissä tai suunnittelutehtävissä – tai sekä että.

Tehtävissäsi vastaat datakeskusprojektien kehittämisestä ja suunnittelun ohjaamisesta, joka usein liittyy LVISA-talotekniikkaan. Suunnittelun ohjausta tarvitaan lisäksi ajoittain vähäisessä määrin arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa.

Rakentamisen aikana toimit rakennuttajakonsultin roolissa ohjaten työmaan etenemistä, valvontaa ja yhteensovitusta. Pidät kirjaa sovituista tehtävistä ja seuraat niiden toteutumista aktiivisesti. Kiinnostuksen ja osaamisen myötä testauksien ja käyttöönottojen vetäminen voi olla osa tehtäviäsi.

Tarjoamme sinulle tehtävän varmasti kiinnostavalla alalla, hyvän ja innostavan ryhmän tukemana. Tavoittelemme aikaansaamista enemminkin kuin tiukkaa byrokratiaa. Yleensä työkielemme on englanti.

Pääasiallinen toimistosi on Helsingissä ja suurin osa projekteista on pääkaupunkiseudulla. Halutessasi työhösi voi liittyä paljonkin matkustamista sekä tai ulkomaan komennuksia. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.  

Katso video, jolla datakeskussuunnittelija avautuu työstään anonyymisti.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlundin Data Center -osasto on Pohjoismaiden johtava datakeskuksiin erikoistunut konsultoinnin, talotekniikan suunnittelun, käyttöönoton ja rakennuttamisen uranuurtaja. Haluamme jatkossakin vahvistaa erikoisalaamme datakeskuksissa ja varsinkin niiden rakennuttamispalveluissa ja suunnittelunohjaamisessa.

Datakeskustoiminta on kansainvälinen ja jo pitkään kasvanut toimiala. Hyvin teknologiavetoinen ja vikasietoinen ympäristö tarjoaa erittäin mielenkiintoisia haasteita perinteiseen rakennuttamiseen tai suunnittelunohjaamiseen. Asiakkaamme ja projektimme sijaitsevat Suomessa ja ulkomailla, eritoten Pohjoismaissa.

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen. Olemme työpaikka, jossa arvostetaan työkavereita ja jokaisen työpanosta. Hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Etsimme tekijää, jolla on vahvat näytöt vähintään kolmen vuoden ajalta rakennuttamisesta ja työmaahallinnasta tai suunnittelun ohjaamisesta, mielellään haastavista kohteista. Datakeskusten talotekniikka on merkittävässä osassa, joten kokemus LVISA-tekniikasta ja -käyttöönotoista luetaan eduksi. Tutkintosi on DI tai insinööri. Tehtävän menestyksekkääksi hoitamiseksi kokemus projektien- tai työmaiden johtamisesta ja hyvät neuvottelutaidot ovat välttämättömiä.

Datakeskusosaamista emme vaadi, mutta kokemukset muista vastaavanlaisista haastavista kohteista ja projekteista ovat eduksesi. Rakennuttajakoulutuksesta ja -tutkinnosta on myös etua tehtävän hoidossa.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Timolle (timo.ranne@granlund.fi30.9.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo vastaa niihin mielellään. Data centers -osaston ryhmäpäällikön Timo Rannen tavoitat numerosta +358 40 566 0579 (parhaiten 23.9.2021 klo 14-16 tai 27.9.2021 klo 14-16) ja sähköpostilla osoitteesta timo.ranne@granlund.fi

Laita viestiä, niin tutustutaan paremmin!

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot