(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Data-analyytikko
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme Alexandrian sovelluskehitystiimiin Helsinkiin

Projektipäällikköä / Data-analyytikkoa

Projektipäällikkönä johdat erilaisia Alexandrian asiakashallintajärjestelmän sekä siihen liitännäisten järjestelmien kehitysprojekteja. Vastuullasi on erilaisten kehitysprojektien organisointi sekä läpivienti yhdessä kulloisenkin projektiorganisaation kanssa. Työskentelet siten liiketoiminnallisten määrittelyiden, toteutusten teknisten suunnitelmien sekä testauksen parissa  osana sovelluskehitystiimiä. Data-analyytikon roolissa vastaat siitä, että Alexandriassa hallitaan ja hyödynnetään liiketoimintatietoa mahdollisimman järkevästi. Päävastuunasi on tässä roolissa kehittää yhtiön raportointi- ja analytiikkapalveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa tuottaen liiketoiminnan kehityksen kannalta oleellista tietoa. Pääset siten olemaan mukana nopeasti kehittyvän finanssialan liiketoiminnan kehityksen keskiössä.  Lopullinen tehtävänkuva tulee määrittymään hakijan vahvuusalueiden mukaan.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joten toivomme sinun olevan avoin ja hyvät sosiaaliset taidot omaava joukkuepelaaja. Etsimämme henkilöllä ei välttämättä tarvitse olla usean vuoden kokemusta tehtävistä, asenne ja valmiudet tehtävän hoitoon ovat ratkaisevia. Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavien osaamisalueiden hallintaa:

  • Kokemusta erilaisten IT-projektien vetämisestä sekä organisoinnista
  • Ymmärrystä tietomallinnuksesta, tietovarastomaailman käsitteet ovat sinulle tuttuja ja hahmotat liiketoimintaongelman ja datan välisen yhteyden
  • Kokemusta ohjelmoinnista, SQL -kantojen ylläpidosta, testauksesta, tehtävä- ja projektihallintaohjelmistoista sekä Excelin käytöstä
  • Kykenet suunnittelemaan, organisoimaan ja priorisoimaan
  • Olet analyyttinen ja luova ongelmanratkaisija
  • Sinulla on jo jonkin verran liiketoimintaosaamista, finanssimaailman tuntemus katsotaan myös eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mukava työilmapiiri. Sovelluskehitystiimimme työskentelee pääkonttorillamme Helsingin Eteläesplanadilla. 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään perjantaina 31.8.2018 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/projektipaallikko-data-analyytikko-helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Manager Timo Partanen, puh. 040 0279918.