(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö CRM-kehitykseen
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Haluatko osaksi huipputiimiä? Tahdotko rakentaa yhtä Suomen suurimmista CRM-ratkaisuista?

Tuleva työsi koskettaa 1,6 miljoonaa asiakasta ja 4000 henkilökunnan edustajaa. CRM-projektipäällikkönä olet liiketoimintamme keskiössä tuottamassa palveluita asiakkaiden ja henkilöstön arkeen. Pääset tiimiin, joka tekee LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvakumppanina ja rakentaa uusia elämänturvapalveluita. Roolisi on olla CRM kehityksemme moottori – tekijä, joka auttaa meitä tavoitteiden saavuttamisessa.

Pääset mukavalla vauhdilla liikkuvaan junaan, jossa saat vastuullesi vasta käyttöönotetun CRM-järjestelmän jatkokehityksen. CRM-projektipäällikkönä varmistat kehitystöiden priorisoidun toteutumisen. Odotukset ja vaatimukset muuntuvat ohjaksissasi konkreettisiksi toteutuksiksi. Huolehdit, että päivittäinen projektityöskentely sujuu niin että resurssit, riippuvuussuhteet ja kokonaisuus huomioidaan. Työsi on pitkäjänteistä kehittämistä, mutta olet myös reagointiherkkä etkä säikähdä vaikka tilanteet ympärillä muuttuvat nopeasti tai ilmassa on useita palloja yhtäaikaisesti.

Odotamme sinulta:
- Vähintään viiden vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä
- Microsoft Dynamics tuntemusta
- Kokemusta ketterien projektien vetämisestä
- Kokemusta monitoimittajaympäristön hallinnasta
- Kokemusta offshore-työskentelystä
- Projektityökalujen hallintaa, mm. Jira, Confluence
- Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä

Edellytämme tehtävään soveltuvaa (AMK tai yliopisto) korkeakoulututkintoa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä ICT-osaamista erityisesti integraatioiden osalta.

Innostuitko?
Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si palkkatoivomuksineen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Pirjo Larm, p. 040-5602338, pirjo.larm@lahitapiola.fi, 22.10. klo 10 – 11 ja 25.10. klo 8.30 - 9.30.
Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!