(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Biotalousinstituutti
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Vuonna 2030 maailma tarvitsee 50% enemmän ruokaa, 45% enemmän energiaa ja 30% enemmän puhdasta vettä. JAMKin agrologikoulutus ja yritysten kanssa toteutettava biotalouden tutkimus- ja kehitystyö ovat näiden haasteiden ratkaisun avaimia. Visionamme on olla Suomen johtava biotalouden kouluttaja vuonna 2025.

 

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Biotalousinstituuttiin.

 

Biotalous on nopeasti kasvava ala, joka avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille. Pian alkavassa Biotalouden yrityskiihdyttämö -hankkeessa tavoitteena on luoda järjestelmällinen toimintamalli, jonka avulla vauhditetaan biotalousalan PK-yritysten liiketoiminnan kehitystä ja kasvua.

 

Hankkeen projektipäällikön tehtäviin kuuluvat projektin johtaminen, toiminnan suunnittelu ja seuranta, toimeenpanoon osallistuminen, PR, viestintään osallistuminen, raportointi sekä ohjausryhmän ja neuvottelukunnan esittelijänä ja koollekutsujana toimiminen.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johtamis- ja organisointikykyä, kokemusta vastaavien hankkeiden onnistuneesta läpiviennistä, hyvää biotalouden tuntemusta ja kansainvälistä työkokemusta. Hankkeen onnistumisen kannalta laaja tunnettuuden aikaansaaminen Biotalouden yrityskiihdyttämölle on erittäin tärkeää. Tämän toteutumiseksi tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään vahvaa markkinointi- ja viestintäosaamista sekä valmiita kansainvälisiä verkostoja ja yrityskontakteja.

 

Biotalouden yrityskiihdyttämön sijaintipaikka on Saarijärvi, mutta edellytämme projektipäälliköltä valmiutta jakaa työaikaansa JAMKin Helsingin toimipisteen ja Saarijärven välillä sekä liikkua tarpeen mukaan myös muualla kotimaassa ja ulkomailla.

 

Määräaikaisen työsuhteen kesto on 1.11.2019 - 31.12.2022. Työsuhteen alkamisen edellytys on hankkeen myönteinen rahoituspäätös.

 

Hae 30.9. - 13.10.2019

 

Lisätietoja tehtävästä:

Minna Lappalainen

johtaja, Biotalousinstituutti

puh. 040 630 0384

email: minna.lappalainen@jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu