(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - Bilfinger
Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Oletko kokenut ja yhteistyötaitoinen projektiosaaja? Onko sinulla näyttöjä myös onnistuneesta esimiestyöstä? Etsimme asiakkaallemme Bilfingerille ammattitaitoista projektipäällikköä!

Asiakkaamme, insinöörialan palveluyhtiö Bilfinger, suunnittelee, korjaa ja ylläpitää kiinteistöjä sekä rakenteita teollisuus-, kiinteistö- sekä energiantuotannon aloille. Yrityksen monialapalveluihin lukeutuvat mm. projektinhallinta, suunnittelu ja tuotanto. Bilfinger on nyt vailla kokenutta ja tavoitteellista päällikköä projektijohtoon Kilpilahdessa.

Ketä haemme?

Etsimme ihmisläheistä persoonaa, jolla on jo kokemusta teollisuustoimialan teknisistä projekteista sekä motivoiva ja sparraileva esimiestyön ote. Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat esimiestyön lisäksi olennaisesti tarjouslaskentaan ja työmaakokouksiin osallistuminen sekä työnjohdon tukeminen. Projektipäällikkö vastaa projektien laadukkuudesta, seuraa ja raportoi, sekä vastaa projektikyselyihin. Toivomme projektipäälliköltä sopimustekniikan, urakkamuotojen ja hinnastojen tuntemusta.

Projekteja voi olla käynnissä useita samaan aikaan ja niiden laajuudet vaihtelevat pienemmistä isoihin kokonaisuuksiin. Projektipäälliköllä on oltava hyvä hands on -työskentelyasenne, mutta on myös hallittava projektikokonaisuuksia. Projekteista viestiminen ja kommunikointi ovat tärkeä osa työtä, joten toivomme henkilöltä myös hyviä vuorovaikutustaitoja.

Esimiestyö on tehtävässä avainasemassa. Projektipäällikön suorassa alaisuudessa on viisi työnjohtajaa sekä projekti-insinöörejä. Tahdomme löytää henkilön, joka mielellään käy työmailla, tuntee alaisensa nimeltä, on kiinnostunut heistä ja osaa aidosti johtaa henkilöstöä.

Voit olla taustaltasi esimerkiksi tuotantotalouden tai tekniikan DI. Toivomme löytävämme kokemusta, mutta myös nälkäisyyttä. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa myös isompaan rooliin.

Bilfinger on saksalainen yritys ja englannin kielen osaaminen on tärkeää. Saksan kielen osaaminen on plussaa, mutta ei pakollista. Päivittäinen työkieli on kuitenkin pääsääntöisesti suomi. Työsuhde solmitaan vakituiseksi suoraan asiakkaalle ja työt alkavat mahdollisimman pian tai sovitusti. Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa.

Miksi Bilfingerille?

Bilfingerillä palvelun laatu pohjautuu terveyden, ympäristön ja turvallisuuden huomiointiin kaikkien työvaiheiden aikana. Yrityksen vahvuudet ovat mm. edelläkäviyys terveys-, ympäristö- ja turvallisuusasioissa, kattava tietämys ja erikoistaidot mekaniikan, sähköjärjestelmien, automaation ja rakentamisen alueilla sekä palveluiden mukauttaminen alueellisiin tarpeisiin. Yritys tarjoaa uudelle projektipäällikölle kiinnostavan kansainvälisen työskentely-ympäristön, vastuullisen tehtäväkentän ja osaavat henkilöt ympärille.

Olisiko tässä seuraava askel urallasi?

Mikäli kyllä, laitahan hakemusta ja ansioluetteloa tulemaan, niin tutustutaan! Kerro meille hakemuksessasi miksi olisit nappivalinta tähän. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 18.11.2018, mutta ei kannata aikailla, saatamme kutsua henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin klo 13 -16 Baronan Jussi Miettinen, Senior Consultant:

+358400670152 / jussi.miettinen@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: DI, Diplomi-insinööri, Tekniikan alan insinööri
Eduksi luettavat asiat: Projekti-insinööri, Projektinhallinta, Projektijohtaminen