(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, AUTOMAATIO
Paroc Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme projektipäällikköä johtamaan automaatioinvestointiprojektejamme tehtaillamme

Tehtäväsi on tukea tehtaitamme automaatioprosesseissa ja kehittää automaatiokonseptiamme. Toimit projektipäällikkönä kehitys- ja investointiprojekteissa selvitys-, suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottovaiheissa. Vastaat projektisuunnitelmista, kustannuksista ja aikataulusta sekä projektin laajuudesta. Ohjaat ja tuet asiantuntijoita automaatiojärjestelmien, tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä. Työskentelet yhdessä tiimin kanssa uusien investointien ja automaatiojärjestelmien käyttöönotoissa sekä varmistamassa sujuvan tiedon siirron ja kommunikoinnin järjestelmien välillä. Teet selvityksiä uusista ratkaisu- ja teknologiamahdollisuuksista ja viet valittuja kehitystoimenpiteitä käytäntöön. Olet avainhenkilö toimintojen tehostamisessa, lisäkapasiteetin hankinnassa sekä automaatioasteen nostamisessa entisestään tehtaillamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kehitystiimien ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa automaatioratkaisujen käytöstä ja kehittämisestä teollisuudessa (esim. prosessi- ja valmistavateollisuus) tai automaatiopalveluiden tarjoajalla (esim. insinööritoimistot, konsultointi). Hyödynnät tehtävissä kokemustasi ja osaamistasi projektipäällikkönä toimimisesta automaatio- ja tietojärjestelmien alueella sekä niihin liittyvistä ohjelmistoista ja logiikoista (mm. Siemens, ABB, Beckhoff). Eduksi katsotaan lisäksi mahdollinen taustasi esim. automaatio-ohjelmoinnista (PLC, C, Codesys), robotiikasta, sähkösuunnittelusta ja/tai Servo-ohjaimista ja moottoreista. Soveltuva koulutustausta esim. automaatiotekniikasta ja tietojärjestelmistä (AMK ins. tai DI) on hyödyksi, mutta oleellisempaa on ammatillinen osaamisesi ja kokemuksesi sekä kykysi oppia uutta. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä. Tehtävän sijainti on Parainen. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen uramahdollisuuden Production Technology –yksikössämme, joka vastaa investointiprojektien toteutuksesta ja teknisestä tuesta tuotantolaitoksissamme kansainvälisesti. Olemme luoneet vuosien aikana oman tuotantoteknologiamme ja toimintamallit, joita kehitämme jatkuvasti. Meillä voit kasvaa menestyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta. Tutustu lisää videollamme Paroc Operations & Technology Careers.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12622. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, eli hae pian, kuitenkin viimeistään 21.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 0207 420 535.