(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / asiakasvastaava
Saari-keittiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019

Kasvaneen kysynnän myötä etsimme Helsingin liikkeeseemme projektipäällikköä vahvistamaan myyntiorganisaatiotamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2019, tai alkuvuodesta 2020.

Tehtävässä tulet palvelemaan keskeisiä rakennuttaja- ja rakennusliikeasiakkaitamme projektitoimituksissa. Suunnittelet ja toteutat rakennuskohteiden kiintokaluste- ja oheistuotetoimitukset ja vastaat kohteiden tarjousten, kalustekuvien ja tilausten laatimisesta. Toimit myös kuluttaja-asiakkaiden kanssa esimerkiksi asukasmuutosten yhteydessä. Kokemus kaluste- tai rakennusalalta katsotaan vahvuudeksi. Työskentely tapahtuu Helsingin myymälässämme ja työmailla.

Olet etsimämme huipputyyppi, mikäli:

  • sinulla on aiempaa kokemusta keittiömyynnistä/-suunnittelusta, tai kiintokalusteista esim. rakennusliikepuolella.
  • olet loistava asiakaspalvelija.
  • sinulla on innostunut ja positiivinen asenne.
  • olet oma-aloitteinen ja kannat vastuun.
  • kykenet hallitsemaan asiakokonaisuuksia kiireisessäkin aikataulussa ja pitämään langat käsissäsi.
  • olet järjestelmällinen ja tehokas. Samalla sinulla on tarkka ote työhön.
  • osaat lukea ja tuottaa alan teknistä dokumentaatiota. (aiempi kokemus Winner Design ja/tai AutoCAD LT-ohjelmistoista hyödyksi)

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työn mukavassa työyhteisössä ja vakavaraisessa yrityksessä. Tuotteemme puhuvat puolestaan ja brändimme on tunnettu. Saat meiltä tarvittavan tuen tehtävässä menestymiseen ja vastavuoroisesti myös sinun äänesi kuullaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mukaan lukien palkkatoiveesi su 24.11.2019 mennessä osoitteeseen tuomas.pyrhonen@pinjasto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Pyrhönen +358415184808 pe 15.11. klo 13-14 ja pe 22.11. klo 9-11.