(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö asbestipurkutöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Umacon Oy on teollisuus- ja rakennuspurun rautainen ammattilainen Suomessa. Teemme yli 25 vuoden ammattitaidolla rakennusten sekä teollisuuden koneiden ja laitteiden purkutyöt. Toteutamme purkuprojektit täysmittaisella paketilla, joka sisältää suunnittelun, toteutuksen ja syntyvän jätteen kierrätyksen.

Haemme Umacon Oy:lle asbestipurkutyön projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat asbestitöiden onnistuneesta läpiviennistä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Projektipäällikkönä johdat noin 5-10 ammattilaisen tiimiä. Vastaat projektien läpi viennistä kustannustehokkaasti ja yrityksen laatustandardien mukaisesti.

Edellytämme alalle soveltavaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä ja niihin liittyvistä hallinnollista tehtävistä, kuten projektien tarjouslaskennasta.

Tehtävässä menestymisen takaa joustava ja aikaansaava työskentelyote sekä hyvät valmiudet ratkoa ongelmatilanteita työmailla. Myös asiakasyhteistyö ja ihmisten motivointi sujuvat sinulta luontevasti.

Haemme nyt projektipäällikköä Etelä-Suomen alueelle, mutta toimimme valtakunnallisesti. Toivommekin, että sinulta löytyy B-ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus sekä valmiutta tehdä liikkuvaa työtä. Tehtävä vaatii myös joustoa työajoissa, koska kohteiden sijainnin vuoksi työssä tulee olemaan myös ylitöitä sekä mahdollisesti viikonlopputöitä, jotka korvataan TES:n mukaisesti.  

Tarjoamme sinulle mielekkään työtehtävän osana vakavaraista ja hyvämaineista sekä kasvavaa purkualan yritystä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Umacon Oy:n kanssa.

Mikäli olet hakemamme projektipäällikkö, jätäthän hakemuksen palkkatoiveineen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Johanna Pöllänen 0503134780 tai johanna.pollanen@amiko.fi.