(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Art Director
JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2018

Vakituinen työ osaavalle ja tuloshakuiselle

Projektipäällikkö/Art Directorille

Tehtävänkuvaus:

Toimit tehtävässäsi osana JS Suomen tuotantotiimiä ja vastaat esiteprojektien toteutusvaiheesta sekä projektinhallinnasta, joka sisältää yhteydenpitoa asiakkaisiin, aikataulujen, budjettien ja projektin sidosryhmien (valokuvaajat, videokuvaajat, copywriterit jne.) hallinnointia sekä yhteyksiä sopimuspainoihin. Lisäksi vastaat omien esiteprojektiesi luovasta suunnittelusta ja taitosta.

Odotamme sinulta vahvaa taitto-osaamista, visuaalista silmää, projektinhallintataitoja ja paineensietokykyä. Sinulla on kokemusta asiakastyöskentelystä, B2B-viestinnästä ja printtimediasta. Olet tuloshakuinen ja nopea ideoimaan. Hallitset Adobe-ohjelmien käytön (CC-paketti PC-ympäristössä). Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän vakavaraisessa media-alan yrityksessä. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteeseen ja työhön sekä jatkuvaa lisäkoulutusta. Työntekijöillämme on oikeus maksuttomaan työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaetuun.

Mietitkö minkälainen JS Suomi on työyhteisönä? Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin verkkosivuillamme kohdassa "Ajankohtaista" tai linkistä: http://www.jssuomi.fi/ajankohtaista/

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja CV:si verkkosivuillamme www.jssuomi.fi kohdassa ”Työtehtävät” tai linkinstä: http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/avoimet-tehtaevaet/projektipaeaellikkoe-art-director/. Liitäthän mukaan työnäytteitäsi tai linkin sähköiseen portfolioosi.

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Metsäkallio kki@jssuomi.fi, puh. 050 363 8090.