(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, APIt ja integraatiot
Solita

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Järjestelmien ja prosessien integrointiosaamisen tärkeys korostuu verkottuneen liiketoiminnan ja pilvipalvelujen hyödyntämisen kasvaessa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Haemme nyt asiakasprojektien ja -palveluiden vetäjäksi API-maailmasta ja integraatioista innostuvaa projektipäällikköä.

Tekemisen keskiössä sinulla on ihmiset

Projektipäällikkönä hallitset hektisen arjen pyörittämisen ja saat asioita tapahtumaan. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa aina määrittelystä tekniseen toteutukseen asti ja viet asioita aktiivisesti eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Huolehdit projektitiimisi arjesta ja mahdollistat heille hyvät työnteon edellytykset pitämällä langat käsissä esimerkiksi aikataulujen ja projektin taloudellisen menestyksen suhteen. 

Vastaat todellisen asiakastarpeen löytämisestä sekä asiakaskokemuksesta yhdessä tiimisi kanssa. Arjen tukena sinulla on yli 50 hengen integraatioammattilaisen osaajayhteisö, joka kehittää ja ylläpitää solitalaisten integraatio-osaamista sekä hyvien käytäntöjen leviämistä projektien ja asiakkuuksien välillä. Koko Solitan noin 1 000 design-, data-, ohjelmistokehitys- ja pilviammattilaisen joukosta löydät avun mitä erilaisempiin tilanteisiin ja pääset kehittämään osaamistasi laajasti.

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että työpäivissä riittää vaihtelua. Rakensimme esimerkiksi Ponsselle modernin pilvipohjaisen data-alustan ja integraatiot useisiin eri datalähteisiin ja olemme olleet toteuttamassa digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja. Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, jotka parantavat työntekijä- ja asiakaskokemusta.

Lue lisää integraatioratkaisuistamme ja -teknologioistamme.

Uskot laillamme, että tietojärjestelmien toimittamisessa ihmisten kanssa työskentely on ykkösasemassa. Hyvät kommunikaatiotaitosi ovat tukeneet aiempaa menestystäsi vastaavissa tehtävissä ja vahvan tilannetajun luotsaamana toimit luontevasti sekä loppukäyttäjien että teknisten ja kaupallisten ihmisten kanssa. Uskallat astua uusiin tilanteisiin ja tuoda näkemyksesi esiin etkä vierasta työmme vastuullisuutta ja toimintaympäristömme vapautta.

Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä parhaiten, jos sinulta löytyy

  • Kokemusta integraatioprojektin tai jatkuvien palveluiden vetämisestä. Product Owner- ja Scrum Master -sertifiointi katsotaan eduksi, mutta voit myös sertifioitua meillä. 
  • Kokemusta useiden yhtäaikaisten asiakkuuksien ja projektien hallinnasta.
  • Teknistä ja/tai arkkitehtuuriosaamista, kykyä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja -käsitteitä. Vaikka tehtävä ei sisällä teknistä toteuttamista, on teknisestä osaamisesta ja ymmärryksestä iso etu ohjatessasi asiakasta ja projektitiimiä kohti parasta lopputulosta.
  • Kiinnostusta ja tietämystä APIen ja integraatioiden parissa työskentelyyn.

Asiakkuuksissamme kommunikoidaan sekä suomeksi että englanniksi, joten edellytämme projektipäälliköltä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä Solita tarjoaa sinulle

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Lisäksi saat ympärillesi kokeneen ja osaavan tiimin.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin muun muassa tarjoamalla viihtyisät toimitilat, vapauden valita omat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Tutustu asiantuntijoidemme ajatuksiin ja työyhteisöämme puhuttaviin teemoihin blogeistamme osoitteessa solita.fi/blogit/.

Jutellaanko lisää?

Kerro meille itsestäsi ja mikä sai sinut innostumaan tehtävästä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 22.10. mennessä. Vastaamme jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja olemme valmiita etenemään ripeästi, joten kannattaa olla yhteydessä turhia aikailematta.