Projektipäällikkö (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2021

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako kaupungin kehittäminen laajalla tehtäväkentällä?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektipäälliköitä vastaamaan katuhankkeiden suunnittelusta liikenne- ja katusuunnittelupalvelun suunnitteluyksikössä sekä Kruunusillat -hankkeessa.

Tehtävänäsi on katu-, tie- ja rakennussuunnitelmien teettäminen ja rakennuttamisen ennakkovalmistelu. Tehtävään kuuluu eri toimijoiden ja suunnitelmien yhteensovittamista, sidosryhmätoimintaa sekä vastuuta katusuunnittelun laadun varmistamisesta ja talouden ohjauksesta. Projektipäällikön vastuulla voi olla myös allianssin katusuunnitteluun ja -rakentamiseen osallistuminen etenkin suunnittelun ohjauksen osalta sisältäen allianssin laajan tehtäväkentän muut tehtävät mielenkiintosi mukaan. Tällöin tuot allianssiin tilaajaosapuolen näkemyksen, rakennat osaltasi yhteistyötä tilaajan, sidosryhmien, urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden tehokkaan toiminnan takaamiseksi.

Olet luonteeltasi positiivinen ja muita kannustava ryhmätyöstä nauttiva joukkuepelaaja. Haluat kantaa vastuuta, kehittää osaamistasi ja rakentaa osaltasi hyviä työtapoja, onnistuneita hankkeita ja hyvää ympäristöä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on yhdyskuntatekniikan tai rakentamisen soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta katujen suunnittelusta ja/tai suunnittelun johtamisesta.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja johtamistaitoja sekä valmiutta uusien toimintatapojen kehittämiseen ja omaksumiseen.

Pääset työskentelemään uudessa Kaupunkiympäristötalossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, Kalasatamassa. Toimit osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Liikenne- ja katusuunnittelupalvelun suunnitteluyksikön päällikkö Kati Kiyancicek (sähköposti: kati.kiyancicek(at)hel.fi, puh. 09 310 64734) Kruunusillat tiimin päällikkö Ville Alajoki (sähköposti: ville.alajoki(at)hel.fi, puh. 040 334 7301)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1492608
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki