Projektipäällikkö (2 paikkaa)
Tilastokeskus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Tilastokeskus etsii vahvistusta päätoimisten projektipäälliköiden kymmenpäiseen joukkoon Projektipalvelut-ryhmään. Haemme nyt kahta kokenutta ja osaavaa projektipäällikköä pysyviin tehtäviin vastaamaan kehittämisprojektiemme johtamisesta.

Päätoimisena projektipäällikkönä vastaat osaltasi siitä, että Tilastokeskuksen keskeiset kehittämisprojektit ovat ammattimaisesti ja laadukkaasti johdettuja, ja niissä käytetään ajanmukaisia projektijohtamisen menetelmiä. Projektit ovat tehtäväkentältään monipuolisia; osa painottuu tietojärjestelmiin, mutta mukana on myös esimerkiksi toiminnan ja tilastojen kehittämisprojekteja. Moniin projekteihin liittyy haastavia ja laajoja sidosryhmätehtäviä sekä myös kansainvälistä yhteistyötä. Tehtäväsi tarkentuvat taitojen ja kokemuksen perusteella.

Meillä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi projektipäällikkönä sekä osallistua organisaation projektimallin ja projektityötapojen kehittämiseen. Työkavereinasi toimii joukko mukavia ja työstään innostuneita projektipäälliköitä sekä muita asiantuntijoita. Työtilamme ovat viihtyisät ja nykyaikaiset monitoimitilat, ja tarjoamme myös hyvät valmiudet etätyön tekemiseen.

Hakijalta odotamme

- Kokemusta projektien johtamisesta ja kehittämistyöstä; arvostamme myös osaamisen näyttöä suoritetulla projektinjohtamisen sertifikaatilla (esim. IPMA C)
- Ymmärrystä strategiasta ja projekteilla tavoiteltavista hyödyistä
- Innovatiivista ja uudistuvaa työotetta
- Valmiuksia kehittää organisaation yhteistä kehittämisosaamista
- Taitoa johtaa ihmisiä ja myös itseään
- Osaamista ketteristä menetelmistä
- Korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja

Muu kielitaito

Tehtävän hoito edellyttää erittäin hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä sijoittuu Tilastokeskuksen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 12, jolloin peruspalkka on 3 675,84 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Voit myös esittää palkkatoivomuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Laura Sauli, tavoitettavissa 15.10., 25.-26.10. ja 1.-2.11. 
Ryhmäpäällikkö
029 551 2611 tai laura.sauli@stat.fi

Toimipiste

Tilastokeskus
Työpajankatu 13
00580 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Vakituinen tehtävä alkaa:   1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään:   3.11.2021 15:00

ID:   28-1198-2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot