Projektipäällikkö (2 hlö)
SRV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme projektipäällikköä Lounais-Suomen asunto- ja toimitilahankkeisiin (2 hlö)

Asuntohankkeiden projektipäällikkönä osallistut asuntohankkeiden hankekehitykseen ja suunnittelun ohjaukseen alusta asti päävastuullisena projektipäällikkönä yhdessä aluejohtajan kanssa. Toimit asuntokohteiden rakentamisen projektipäällikkönä ja huolehdit suunnitteluttamisesta. Vastaat muun tiimin kanssa kohteiden myynnistä, markkinoinnista ja hallinnosta.

Toimitilahankkeiden projektipäällikkönä toimit yhteistyössä koko SRV:n hankekehitysorganisaation kanssa ja otat toimitilahankkeet haltuusi, kun siirrytään liidi-vaiheesta projektivaiheeseen. Vastaa projektien suunnitteluttamisesta ja kokonaisuudesta yhteistyössä SRV:n organisaation kanssa ympäri Suomea.

 

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Toimipaikkasi on lähtökohtaisesti Turun toimistollamme. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme Turussa ja koko SRV:ssä hyvine henkilöstöetuineen.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalla, mielellään rakennusliikkeen palveluksessa
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja sisäisten ja ulkoisten verkostojen parissa
  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 23.4. mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat aluejohtaja Lari Malliukselta, puh. 050 326 2408, sähköposti lari.mallius@srv.fi. Tavoitat Larin parhaiten 12.4 klo 8.30-9, 16.4. 12-13 tai 19.4. klo 8.30-9 ja 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442581
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Aluejohtaja Lari Mallius, puh. 050 326 2408, sähköposti lari.mallius@srv.fi. Tavoitat Larin parhaiten 12.4 klo 8.30-9, 16.4. 12-13 tai 19.4. klo 8.30-9 ja 12-13.