Projektipäälliikkö työmaakohteisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Haemme Elcoline Constructionille kokenutta projektipäällikköä tai vastaavan ammattiosaamisen omaavaa talotekniikan työnjohtajaa vastaamaan tarjouslaskennasta ja työmaaprojektien LVIA-asennusten hoidosta yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakasyhteydenpitoa, neuvotteluita, työmaakäyntejä kohteissa sekä sähköisten järjestelmien käyttöä. Toivomme hakijalta teknisen puolen insinöörikoulutusta sekä työkokemusta suunnittelusta, suunnitteluohjelmien käytöstä sekä työmaaprojektien hallinnasta. Hakijalle eduksi luetaan kokemus KVV-vastaavan tehtävistä sekä asennustyöntekijöiden resurssoinnista.

Arvostamme aiempaa osaamista ja työkokemusta LVI-suunnittelusta ja/tai vastaavista tehtävistä sekä kokemusta alan yhteistyöverkostoissa toimimisesta erilaisissa asiakasrajapinnoissa. Sinulla on hyvät sosiaaliset- ja yhteistyötyötaidot sekä paineensietokyky. Työ on luonteeltaan monipuolista ja itsenäistä, joten luotettavuus ja oma ajankäytön hallinta korostuvat. Työtä voi tehdä tarvittaessa joustavasti tarjouslaskennan osalta myös etätyönä.

Perehdytys tehtävään tapahtuu pääosin Pyhäjoen tehtaalla, mutta fyysinen työsijainti voi olla myös Etelä-Suomen alueella. Työ sisältävät matkustamista Suomessa.

Elcoline Group tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja rakennusteollisuuden parissa. Lue lisää https://elcoline.fi/elcoline-oy/elcoline-construction-oy/

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaan työntekijäksi sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1359998
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhäjoki, Raahe, Varkaus, Lahti, Helsinki, Järvenpää