(Poistunut julkaisusta)

Projektiostaja
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Nautitko siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa samanaikaisesti, mutta pidät silti kaikista langoista kiinni ja hallitset kokonaisuudet?

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä dynaamisessa ympäristössä isojen, kansainvälisten kumppanien kanssa

PROJEKTIOSTAJANA

Projektiostajana pääset tekemään monipuolisia, itsenäisiä tehtäviä koko toimitusketjun osalta asiakkaan tarpeesta siihen, että tuote menee asiakkaalle. Vastaat teollisuusputkien projekti- ja varasto-ostamisesta. Tavoitteenasi on tunnistaa ja löytää oikeat kanavat tuotteiden hankintaan projekteihin niin, että varmistat samalla tuotteiden korkean laadun ja synergiaedun kautta tuomat kustannustehokkaat kokonaisratkaisut. Varmistat tuotteiden palvelutason sekä kehität omien tuotteiden varastokiertoa. Lisäksi teet toimitusvalvontaa ja varmistat näin tuotteiden oikea-aikaisen saapumisen. Toimit eri sidosryhmien kanssa, esim. toimittajatapaamisissa ja yhteistyössä tuotepäälliköiden sekä myyntimme kanssa.

Työ on itsenäistä ja nopeatempoista ja siksi on tärkeää, että sinulla on kyky järjestelmälliseen toimintaan ja tiimityöskentelyyn. Pysyt kärryillä aikatauluista ja käytät kontaktejasi siinä, mistä löydät tarvittavat tuotteet asiakkaillemme laadusta tinkimättä. Jotta pystyt löytämään parhaat ratkaisut asiakkaidemme projekteihin, sinun tulee tunnistaa hankintakanavat ja tavarantoimittajat sekä ymmärtää alan tuotteita ja materiaaleja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Mikäli osaat lisäksi ruotsia tai saksaa, sinulla on mahdollisuus päästä hyödyntämään kyseisiä kieliä työssäsi. Erilaisten tietojärjestelmien käyttö on sinulle luontaista ja hallitset yleiset MS Office - ohjelmat, varsinkin Excelin.

Työpaikka sijaitsee Ahlsellin pääkonttorin ja logistiikkakeskuksen yhteydessä Hyvinkäällä, aivan pk-seudun kupeessa.

Mikäli haluat päästä käyttämään osaamistasi hyödyksi osana kehittyvää työympäristöä, lähetä hakemuksesi tästä linkistä 22.10.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Susanna Liljendal, puh. 040-6614546 10.10 klo 13-14 ja 12.10 klo 14-15.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi