Projektinvetäjä, järjestelmäkehitys
Go On Oulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Haemme Kaskipuu Oy:lle

PROJEKTINVETÄJÄÄ/TUOTEOMISTAJAA

järjestelmäkehitykseen Oulun talousalueelle. Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja oviliiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2020 noin 60 milj. euroa. Yhtiö työllistää noin 350 henkilöä ja tehtaat sijaitsevat Oulun Ylikiimingissä, Viitasaarella sekä Latviassa. Kaskipuu Oy on osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 87 milj. euroa. Konsernin yhtiöiden liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Työtehtävässäsi toimit projektinvetäjänä/tuoteomistajana järjestelmäkehityksessä. Jotta pääset parhaiten sisään käytäntöön, työnkuvaasi kuuluu alussa myös asiakaspalvelun esimiehen tehtävät. Asiakaspalvelun kokonaisuus on äitiysloman sijaisuus, joka kestää noin vuoden. Tämän jälkeen työpanos on 100% järjestelmäkehityksen puolella. Ensimmäisen vuoden asemapaikka on pääsääntöisesti Ylikiimingin tehtaan toimisto, koska asiakaspalvelu toimii kyseisellä tehtaalla. Jatkossa työskentelet Oulun keskustassa viihtyisissä Tullikamarin toimitiloissa.

Projektinvetäjänä/tuoteomistajana olet vastuussa järjestelmäkehitysprojektin etenemisestä. Työnkuvaan kuuluu järjestelmän määritystyö eri sidosryhmien kanssa, priorisointi ja aikatauluttaminen sekä kehitystiimin päivittäinen ohjaus. Järjestelmäkehityksessä on kyseessä ERP-toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää mm. myynti, asennus, reklamaatiot, laskutus sekä tuotannonohjaus -osiot. Järjestelmäkehitykseen ei kuulu esimiesvastuuta.

Molempiin tiimeihin kuuluu 10-15 henkilöä.

Hakijoilta edellytetään kokemusta ohjelmistokehityksestä, kykyä hallita vaativia kokonaisuuksia ja kykyä omaksua uusia asioita ja viedä niitä käytäntöön. Asiakaspalveluhenkisyys ja ongelmanratkaisulähtöisyys ovat niin ikää eduksi. Kokemusta ovi- ja ikkuna-alalta ei tarvitse olla, mutta aito kiinnostus ja ymmärrys yrityksen liiketoiminnasta on työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle

 • haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
 • mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
 • kannustavan organisaation tuen sekä hyvät henkilöstöedut
 • kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä Go On Oululla antavat HR-koordinaattori Aino Maaninka (0400 548 811, aino.maaninka@go-on.fi) ja HR-harjoittelija Aija-Riina Loukkola (0400 580 352, aija-riina.loukkola@go-on.fi), sekä Kaskipuu Oy:n toimitusjohtaja Marko Kallunki (050 598 9831, marko.kallunki@kaski.fi).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1475255
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Oulu