(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtoon tai rakennuttamiseen Projektipäällikkö, Facility Management, CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

CBRE GWS Finland Oy hakee Sinua Projektinjohto- tai rakennuttajakonsultti kaupallisten sekä toimitilakiinteistöjen muutosrakennushankkeisiin  kansainväliseen ja voimakkaasti kasvavaan yritykseemme. Tehtävässä yhdistyy parhaalla mahdollisella tavalla sekä toimistotyö että käytännön työnjohdollinen puoli, joten työtehtävät takaavat vaihtelua ja monipuolisuutta! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Rakennushankkeet kiinteistöissä keskittyvät pääasiallisesti tiloissa sisällä tehtäviin muutostöihin joita voivat olla esimerkiksi toimistojen pintasaneeraukset, kaupallisen tilojen yrityskonseptien ja toiminnan mukainen rakentaminen tai vaikka talotekniikan energiansäästö- ja muutoshankkeet.

Kokemukseltasi toivomme, että pystyt toimimaan yhdessä tiimimme, sidosryhmien ja asiakkaidemme kanssa itsenäisesti kokonaishankkeessa vastuullisena tekijänä ja että muutosrakennushankkeen läpivieminen projektinjohto- tai rakennuttajakonsultin näkökulmasta on sinulle tuttua.

Tehtävässä olet vastuussa projektien kokonaisvaltaisesta toimituksesta hankesuunnittelusta luovutukseen. Pienemmissä hankkeissa vastaat suoraan esimerkiksi töiden katselmoinneista ja urakoitsijaohjauksesta. Työskentelet läheisessä kanssakäymisessä laaja-alaisen asiakaskuntamme, yrityksen sisäisten sidosryhmien sekä muun projektitiimimme kanssa. Työ vaatii tarkkaa taloushallintaa, joten edellytämme sinulta osaamista niin budjetoinnista, urakoiden kilpailutuksesta kuin kulu- ja kustannusseurannasta.

 

Toivomme sinulta mm:

 • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. amk-insinööri tai DI) ja vahva osaaminen rakennus-, sähkö- ja/tai LVI –tekniikasta

 • Olet työskennellyt vähintään 2-5 vuotta rakennusalalla haettua positiota vastaavassa konsultin tai urakoitsijan roolissa

 • Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on kiinnostusta kehittää uusia toimintatapoja sekä omaa osaamistasi

 • Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät sosiaaliset taidot

 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia (yrityskielemme on englanti)

 • Omaat hyvät MS Office – taidot (erityisesti Excel) ja asioiden dokumentointi sujuu sinulta luontevasti

 • Sinulla on vahva tietämys alan yleisistä sopimusehdoista ja niiden soveltamisesta (esim. YSE 1998, KSE 1995/2013, FIDIC)

 • Sinulla on vankka kokemus ja ymmärrys neuvottelu-, sopimus- ja kilpailutusprosesseista sekä rakennushankkeen suunnitteluprosessin läpiviennistä

 • Ymmärrät hyvin työn kaupallisen puolen ja esimerkiksi budjettien laadinta sekä seuranta ovat sinulle tuttua

   

  Tarjoamme:

 • Kiinnostavan ja haastavan tehtävän maailman suurimassa kiinteistöalan yrityksessä

 • Nopeasti kasvavan ja motivoituneen organisaation tuen

 • Kilpailukykyisen peruspalkan sekä kattavat edut

   

Tarjoamme sinulle hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme kilpailukykyisten etujen kera! Tässä tehtävässä on mahdollisuus oppia ja kehittyä valtavasti oman aktiivisuutesi ja osaamisesi mukaan. Pääset sisälle mielenkiintoiseen ja isoon asiakkuuteen ja teet tiivistä yhteistyötä monen eri sidosryhmän kanssa.   

Kanssamme olet osaltasi mukana jännittävällä kasvumatkalla ja tällä hetkellä yrityksessämme käynnissä olevaa kasvuprosessiamme.

Tunnistatko itsesi yllä olevasta tehtäväkuvauksesta? Kiinnostuitko? Tällöin olet erittäin tervetullut jättämään hakemuksesi ja CV:si  tähän auki olevaan tehtäväämme CBRE GWS Finlandille LinkedInin kautta https://www.linkedin.com/jobs/view/1680677891/. Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään su 29.3. mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Työskentelemme jatkuvasti kandidaattivalintamme kanssa, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakemusten jättämisen määräaikaa, 29.3.2020.

Hakemuskirjeessäsi toivomme, että kerrot meille nykyisestä työnkuvastasi, miten toivot urasi kehittyvän ja muutama esimerkki roolistasi hankkeista, joita olet ollut toteuttamassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Specialist Riikka Fagerström p. +358 (0) 50 4840 363 ja sähköposti: riikka.fagerstrom@cbre.com . 

 

CBRE Group, Inc. on maailman suurin kaupallinen kiinteistö-ja sijoituspalvelu yritys. CBRE:n intohimo on tuottaa markkinoiden johtavia kiinteistöpalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat kukoistaa! Meidän 90 000 työntekijämme palvelevat kiinteistönsijoittajia ja kiinteistönomistajia kautta noin 480 toimistoja maailmanlaajuisesti ja 2018 oli liikevaihto $21 300 000 000.