(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtaja
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Liity asiantuntevaan joukkoomme rakentamaan huomisen infraa!

Etsimme Väyläpalveluiden liiketoimintaryhmäämme projektinjohtajaa pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme

Erinomaisen mahdollisuuden lähteä kehittämään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa Destian toimintaedellytyksiä kaupunkiympäristössä. Roolissasi pääset vapaasti vaikuttamaan muun muassa omien projektiesi sisältöön sekä niiden resurssointiin. Saat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallasi uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä projekteissa.

Tehtävä on kunnianhimoinen, eikä varmasti tule olemaan helppo, mutta tavoiteasetanta kuvastaa paljon myös meidän toimintakulttuuriamme.

Pääasialliset tehtävät

Roolissasi tulet liittämään koko kaupunkiseudun tekniikanosaamisen yhteen. Sinulla on kokonaisvastuu projektien toteutuksesta varmistaen, että projektin suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Olennaisena tehtävänä roolissasi on laadun, työturvallisuuden, ympäristölainsäädännön noudattamisen sekä työntekijöitä koskevien velvoitteiden valvominen. Tulet tekemään projektien resurssointia yhdessä työmaapäälliköiden kanssa, mutta vastaat projektien resurssien ohjaamisesta sekä sinulla on vastuu laadunvarmistuksesta.

Tulet myös tekemään aktiivista työtä eri sidosryhmien välillä ja tulet osallistumaan esimerkiksi työmaakokouksiin, joissa projektin etenemisistä viestitään. Projektinjohtajana vastaat tietenkin omalta osaltasi olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta

Olet halukas sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Odotamme näyttöjä aikaisemmasta projektinhallinnasta, suunnitelmallisuutta ja tulosorientoitunutta toimintatapaa sekä suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa. Muu kielitaito, kuten ruotsi, katsotaan eduksi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa. Työpaikka sijaitsee Vantaalla, ja tehtävässä raportoit Väyläpalveluiden liiketoimintaryhmän päällikölle Mikko Möttöselle.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa Mikko Möttönen, puhelin +358503905772 tai (mikko.mottonen@destia.fi). Tavoitat Mikon parhaiten puhelimitse maaliskuussa tiistaisin klo 07.30-08.00 sekä torstaisin klo 15.30-16.30.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi.

Haku alkaa 20. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, hammashoito-, hieronta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut