(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtaja
SKH-Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

SKH-Isännöinti Oy on pääkaupunkiseudulla vuodesta 1982 toiminut auktorisoitu isännöitsijätoimisto, joka toteuttaa uuden ajan isännöintiä SKH Isännöintimallin mukaisesti. Isännöinnissämme on lähes 300 pääasiasiassa as oy -muotoista taloyhtiötä pääkaupunkiseudulla. Arvomme ovat luottamus, riippumattomuus, pitkäjänteisyys, kehityshakuisuus, arjen kunnioitus, avoimuus ja ripeys. Palveluksessamme työskentelee noin 65 isännöintialan asiantuntijaa.

Haemme projektinjohtajaa Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Toimiston ominaisuuksia ovat hyvä työilmapiiri, jatkuvasti kehittyvä työkulttuuri ja tuloksellisuus. Tarjoamme sinulle jatkuvan työsuhteen, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää kasvavan yrityksen toimintaa.

Projektinjohtajana tehtävänäsi on huolehtia taloyhtiön etu korjaushankkeissa, sekä ohjata suunnittelua ja rakennustyön valvontaa. Projektinjohtajana muun muassa laadit kustannusarvioita, huolehdit kilpailutuksista ja sopimusasiakirjojen laadinnasta, sekä osallistut hankekohtaisiin kokouksiin. Taloyhtiön edustajana vastaat projektista asiakasvastuullisesti.

SKH Isännöintimalli perustuu ryhmätyöhön, jossa taloyhtiön asioita hoidetaan tiimeissä. Tukenasi on oman organisaatiomme tekninen, taloudellinen, hallinnollinen sekä juridinen osaaminen. Asiakaspalvelijamme huolehtivat hankkeiden asukasrajapinnasta.

Edellytämme sinulta projektityöskentelyn osaamista, itsenäistä otetta työhön, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet hyvät vuorovaikutustaidot omaava itsenäinen joukkuepelaaja ja haluat ottaa vastaan haasteita, oppia uutta ja menestyä. Työ edellyttää ajoittaista iltatyöskentelyä.
Myös asiakasrajapinnassa työskentely, informaation hallinta, lukuisten samanaikaisten projektien parissa työskentely ja erityisesti sähköiset toimintatavat ovat sinulle luontaisia.
Katsomme eduksi korkeakoulutasoista rakennusalan tutkintoa, sekä aiempaa työkokemusta alalta ja rakennuttamistehtävistä. 

Aikaisempi kokemus isännöinnistä katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa opetamme sen sinulle.

Lisätietoja antaa Juha Uusitalo, projektinjohtajien tiiminvetäjä, puh. 045 161 2668.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 27.03.2020 mennessä osoitteeseen juha.uusitalo@skh.fi. Kirjoitathan viestisi otsikkokentän alkuun koodin "PJ20".

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.