(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtaja
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme projektinjohtajaa, joka vastaa investointiohjelman mukaisista yleisten alueiden uudisrakentamisen ja perusparantamisen hankkeiden suunnitteluttamisesta. Päätehtäviin kuuluu hulevesien hallintajärjestelmien, merenrantojen ja virtavesien tulvasuojelurakenteiden sekä muiden vesirakentamiskohteiden suunnittelun teettäminen, asiantuntijana toimiminen sekä toimialaan liittyvä sidosryhmäyhteistyö.

Tehtäviisi kuuluvat myös hulevesi- ja tulvanhallintajärjestelyjen hankkeistaminen ja koordinointi sekä hulevesien hallinnan menettelytapojen kehittäminen maankäytön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta vastaavien tahojen kanssa ja hulevesiyhteistyö pienvesikohteissa.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto:
alempi korkeakoulututkinto ( esim insinööri AMK).

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää perehtyneisyyttä projektinjohtotehtäviin ja monipuolista kokemusta vastaavista tehtävistä.

Eduksi luetaan erikoistuminen vesirakentamisen alaan. Toivomme hakijan omaavan innostuneen ja oma-aloitteisen työotteen. Tehtävässä tarvitaan hyviä projektinhallinta- ja vuorovaikutustaitoja sekä suurten kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävät edellyttävät kunnallisen päätöksenteon ja yleisten alueiden hallinnan tuntemista.

Sopimusala    TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Laura Yli-Jama, p. 09 31026999, laura.yli-jama@hel.fi. Lisätietojen tiedustelut ajalla 2.-5.12.2019

Lisätietoa https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto