(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtaja, taloyhtiöpalvelut
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Kasvumme tueksi haemme asiakaslähtöistä

PROJEKTINJOHTAJAA

vastaamaan taloyhtiöiden vaativien rakennushankkeiden projektinjohdosta ja valvonnasta pääkaupunkiseudulla. Swecon Putkiremontti 2018 palkinnollakin palkittu Kumppanuus-hankintamalli on saanut osakseen paljon kiinnostusta ja kasvavan kysynnän johdosta pääpaino tehtävässä on johtaa näitä yhteistoiminnallisia hankkeita. Työpöydälläsi on niin hankkeiden aikataulutus, budjetointi kuin laadulliset tavoitteet, joskus jopa hankesuunnitteluvaiheen valmistelusta aina takuuajan loppuun. Vastaat myös hankinnoista ja niihin liittyvistä neuvotteluista sekä konsultti- ja urakkasopimuksista. Pidät huolta siitä, että yhteistyö on sujuvaa asiakkaiden ja muiden hankkeen osapuolien välillä. Tässä työssä kokemusvuosiasi tärkeämpää on hyvät projektinjohto- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne. Räätälöidään osaamisellesi sopiva rooli, tehtävät ja kehittymispolku!

Mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa tehdä?

Toivomme yhteydenottoasi, mikäli olet kokenut rakennusalan asiantuntija, jolle on jo ehtinyt kertyä näyttöjä rakennuttamishankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä, joko päävastuullisessa tai projektinjohtajan ”oikean käden” roolissa. Parhaiten työnjälkesi laadun puolesta puhuvat tyytyväiset asiakkaasi. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, olet taitava kommunikoija ja sinulla on luontainen kyky luoda motivoitunutta ja ratkaisuhakuista ilmapiiriä. Lisäksi olet tehokas organisoija, joka hahmottaa nopeasti olennaiset asiat moniulotteisestakin kokonaisuudesta.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Tarjoamme sinulle tilaisuuden ottaa uuden askeleen urallasi kehitysmyönteisessä ympäristössä osana tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Olemme myös kovia tekemään töitä – siksi työn ja yksityiselämän joustava ja kestävä yhteensovittaminen on meille erittäin tärkeää. 

Kaipaatko lisätietoa siitä, keitä olemme ja mitä taloyhtiöpalveluissa teemme? Tutkaile näitä linkkejä:

Swecon palvelut taloyhtiöille

Vuoden putkiremontti 2018

Miten digitalisaation mahdollisuudet voidaan valjastaa taloyhtiöiden avuksi (video)?

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 1.4.2019 mennessä.