(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtaja linjasaneeraus - Renovari Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Renovari Oy on vuonna 2015 perustettu kotimainen linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Toimimme kohteissamme pääurakoitsijana ja hoidamme lähes kaikki työt omalla porukallamme, otamme harvoin ulkopuolisia aliurakoitsijoita. Kohteemme sijaitsevat PK-seudulla. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 4,5M€. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen linjasaneerauskohteisiin kokenutta projektin-/työnjohtajaa. Toimit yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa ja osaat tulkita suunnitelmia. Rooliisi kuuluu myös työnjohtajien ohjeistus, työmiesten organisoiminen ja resursointi sekä perehdyttäminen työmailla, kulunvalvonta, ostolaskujen tarkistus ja työturvallisuuden valvonta. Työnkuvaasi liittyy myynnin ja tarjouslaskennan konsultointia sekä kilpailuasiakirjojen laatimista. Osaat toimia hyvässä yhteistyössä viranomaisten ja taloyhtiöiden kanssa. Alan koulutus on plussaa mutta ei pakollista.

 

TYÖTEHTÄVÄ: Kokenut työnjohtaja linjasaneeraukseen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: PK-seutu
TYÖN KESTO: Työsuhde on vakituinen ja tehtävä kokoaikainen, työsopimus solmitaan Renovari Oy:n kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

ODOTAMME SINULTA:

- Aikaisempaa kokemusta työnjohdosta korjausrakentamisen kohteista.
- Hyviä projektinjohto- ja viestintätaitoja.
- Yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, viron kielen taidosta saat plussaa.
- Rakennusalan soveltuva koulutus on plussaa (esim. Rakennusinsinööri AMK/DI) mutta ei pakollista.


TARJOAMME SINULLE:


- Perehdytyksen ja esimiehen tuen.
- Hyvät henkilöstöedut.
- Uramahdollisuudet, jopa kumppaniksi asti.
- Tiiviin työyhteisön tuen, meillä on nuorekas tiimi, jonka kanssa on kiva tehdä töitä

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 2.2.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!

*Lue tästä linkistä, miten autoimme Habia löytämään uuden työpaikan.*