(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohtaja B2B myyntiin, PK Ikkunat ja Ovet Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
"Olemme projektivetoinen, emme niinkään myyntivetoinen toimija. Toimintamme ideana on tehdä remontit asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi ja edulliseksi, avaimet käteen-periaatteella." Etsimme nyt B2B-myyjää asiakasyrityksellemme PK Ikkunat ja Ovet Oy:lle tukemaan yritystä kasvussaan. Tarjoamme monipuolisen myyjän roolin rennossa työyhteisössä, ammattimaisen tiimin ympäröimänä! Jos olet aktiivinen projektinjohtaja, joka tarjoaa apuaan ja rakentaa siltoja asioiden etenemiseksi, tässä voi olla tehtävä sinua varten!
KUVAUS
Tässä tehtävässä teet yritysmyyntiä taloyhtiöille. Kontaktoit isännöitsijöitä, teet tarjouksia, koordinoit projekteja ja huolehdit laskutuksesta. Työ on myös projektijohtamista, sillä käyt työmailla seuraamassa projektien etenemistä ja osallistut työmaakokouksiin. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin ja rooli muokkautuu oman osaamisesi ja kiinnostukseksi mukaan.

Tarjoamme


* Monipuolisen tehtävän kasvavassa, vakavaraisessa yrityksessä
* Mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä
* Rennon työyhteisön ja hyvät luontaisedut


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Isännöitsijöiden kontaktointi
* Tarjouksen tekeminen, projektin koordinointi, laskutus
* Työmaa vierailut & työmaakokoukset
* Suhteiden ylläpito asiakkaisiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa B2B myyntikokemusta
* Microsoft Office ohjelmat hallussa
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on 1-2 vuotta työkokemusta ikkuna- ja ovialalta sekä entuudestaan kontakteja alalta.

Etsimämme henkilö on:


* Joustava
* Rakentaa suhteita
* Itsenäinen
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kivipyykintie 7 B, 01260 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä PK Ikkunat ja ovet Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
PK Ikkunat ja ovet Oy on kokeneiden asentajien perustama täyden palvelun ikkuna- ja oviremonttien ammattitaitoinen toteuttaja. Olemme projektivetoinen emme niinkään myyntivetoinen toimija. Toimintamme ideana on tehdä remontit asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi ja edulliseksi, avaimet käteen-periaatteella. Olemme kaikki olleet ikkuna- ja ovimaailmassa asennuksista lähtien pitkään mukana - tämän uskomme olevan tilaajalle lopputuloksen kannalta suuri etu.