(Poistunut julkaisusta)

Projektinjohdon asiantuntija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan. Katso, mitä voimme sinulle tarjota! 

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään yli 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Etsimme nyt projektinjohdon asiantuntijaa Newsecin Corporate Solutions -tiimiin. Tiimissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan ja työympäristökehittämisen monipuolisten osaajien kanssa sekä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset yritykset sekä julkiset organisaatiot.

Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä rennossa työyhteisössä. Tehtävässä toimit ensisijaisesti projektinjohdon asiantuntijana ja projektipäällikkönä osana Corporate Solutions -tiimin tarjoamaa työympäristökehitys- palvelukokonaisuutta.

Toivomme että sinulta löytyy aiempaa kokemusta työympäristöjen kehittämisestä, tilamuutosprojektien läpiviennistä tai muista vastaavista projekteista. Arvostamme kokemusta onnistuneiden projektien läpiviennistä ja yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Helsingin toimipisteessämme.

Projektinjohdon asiantuntijan tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS

  • Olet osa Newsecin Corporate Solutions kasvavaa 18 hengen nuorekasta ja innokasta tiimiä. Tarjoamme työympäristökehittämisen ja toimitilaprojektinjohdon asiantuntijapalveluita kiinteistöjen käyttäjille ja vuokralaisille.
  • Vastuualueellasi on käyttäjäorganisaatioiden tilamuutosprojektien johtaminen, budjetointi, projektiviestintä, hankintojen koordinointi ja projektien sisäisen sekä ulkoisen yhteistyön koordinointi.
  • Käyttäjälähtöinen työympäristökehittäminen on joukkuepeli, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä.

EXCELLENCE

  • Panostat laatuun sekä asiakaskokemukseen ja ymmärrät erinomaisen palvelun merkityksen pitkäjänteisessä projektiliiketoiminnassa.
  • Olet organisointikykyinen ja järjestelmällinen.
  • Sinulla on vahva kokemus työympäristöprojektien budjetoinnista, kustannustenhallinnasta sekä tilamuutosten toteuttamisesta ja koordinoinnista.
  • Ymmärrät projektien kokonaisuuden, niidet sidosryhmät ja osaat auttaa asiakkaitamme projektin eri vaiheissa.
  • Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi tutkinnot. Olet ratkaisukeskeinen ja ennakkoluuloton. Osaat käyttää sujuvasti normaaleja toimisto-ohjelmia, yhteistyöalustoja sekä erilaisia projektinhallintatyökaluja.

INNOVATION

  • Sinulla on kykyä innovatiiviseen työskentelyyn. Pyrit tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY

  • Hoidat työsi tunnollisesti ja asiakasprojektimme täydellä luottamuksella. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Ville juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Ville tavoitat numerosta 040 749 5021. Voit myös laittaa sähköpostia ville.inkeri@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.6.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.