(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitajia & huoltoasentajia (rakennusautomaatio)
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Haemme rakennusautomaation projektinhoitajia ja huoltoasentajia  Vantaalle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista sekä ylläpitohuoltoon liittyviä tehtäviä pääkaupunkiseudulla. Annamme työtehtäviin perehdytyksen.

Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. sähkö-, automaatio- tai LVI -asentaja tai automaatio-, LVIS- ja It-alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys. Voit olla myös 3.-4 vuosikurssin opiskelija edellä mainituissa oppilaitoksissa. Tärkeää on kyky oppia, ja viihtyä niin työhaalareissa kuin tietokoneenkin ääressä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?

·        Yrittäjähenkisyyttä ja positiivista anarkiaa!

- Meillä saat sekä vapautta että vastuuta – luotamme sinun kovaan ammattitaitoosi.

- Saat itsenäisen roolin, mutta et jää koskaan yksin. Kasvua teemme tiimityönä.

·        Monipuoliset työtehtävät, joihin saat aidosti itse vaikuttaa.

·        Huikean kasvumatkan – sinulla on avainrooli meidän tulevassa kasvussa ja haluamme, että sinun osaaminen kasvaa Fidelixin mukana.

·        Työyhteisön, jolta saat tukea ja jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Meillä arvostetaan aktiivista otetta ja oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä!

Katso videomme toimenkuvasta https://www.fidelix.fi/