(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja/Työnjohtaja teollisuuden kunnossapitoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme projektinhoitajaa Etelä-Suomen alueelle vastaamaan monipuolisista projekteista. Itsenäinen ja vastuullinen työnkuva ja joustava tekeminen odottaa sinua kunnossapidon osaaja! Hae heti!

Projektipäällikkö vastaa projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta. Työkohteina on erilaisia teollisuuskohteita. Tehtäviin kuuluu:

  • projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • materiaalitilaukset
  • lisätöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa
  • esimiehenä toimiminen

Tekemisen tueksi tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja järjestelmät. Toimit osana kansainvälistä Caverionia ja saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut mm. autoetu. Työ on joustavaa ja pystyt itse rytmittämään työpäiväsi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekniikan alan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus kunnossapidon projekteista. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Arto Helin p. 040 519 6021. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 14.7.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Haastatteluja teemme jo hakuajalla.