Projektinhoitaja
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaat supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Haemme nyt projektinhoitajaa Kilpilahden Instrumentointi yksikön työkohteisiin. Tulet työskentelemään kahden projektinhoitajan rinnalla kolmantena lenkkinä, tämän lisäksi mukana liikkuu noin kymmenen henkilön asennustyöryhmä. Työyksikkö hoitaa kunnossapitosopimuksen alaisia pientöitä, sekä projektiluontoisia kohteita pääasiassa Kilpilahden asiakasyritysten tilauksilla. 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy alempi korkeakoulututkinto ja yleinen sähköalan osaaminen. Tunnet mittaustekniikkaa, instrumentointia ja omaat mahdollisesti jo kokemusta prosessiteollisuuden automaatioasennuksista. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet hyvä ratkaisemaan teknisiä pulmia ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Olet loistava tiimipelaaja ja sinulla on aito halu kehittää prosessejamme ja ratkaisujamme.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 8.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Markus Lähdekorpi, puh. 045 6755645 tai sähköpostitse markus.s.lahdekorpi@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Christian Rönndahl, p. 040 3075018 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot