Projektinhoitaja
Ouman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Etsimme nyt PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan avainasiakastiimiämme Espooseen

Tehtävissäsi vastaat rakennusautomaation asennus- ja saneerausprojektien toteuttamisesta yhteistyössä asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Tärkeä osa työtäsi on palvelutuotantomme ja asiakkaidemme teknisen osaamisen kehittäminen, heidän neuvontansa sekä yhdessä vikatilanteiden selvittäminen. Vastuullasi on erityisesti ohjelmoitavat järjestelmät. Myös olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen sekä yhteistyökumppaniverkoston vahvistaminen kuuluvat tehtäväviisi. Lisäksi avustat myyntiä asiakastilaisuuksissa. Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan.

Tulet osaksi palvelutuotannon avainasiakastiimiä ja työparinasi toimii avainasiakkuuksista vastaava myyjämme. Lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri alueidemme rakennusautomaatio-asiantuntijoiden kanssa.

Avainasiakastiimimme asiakkaita ovat valtakunnalliset kiinteistönomistajat, vakuutus- ja sijoitusyhtiöt sekä säätiöt joille olemme toteuttaneet useita merkittäviä hankkeita. Tyypillisesti hankkeet kohdistuvat rakennettuun kiinteistökantaan ja niiden asumismukavuuden parantamiseen sekä energiankäytön optimointiin. Käytännössä hankkeissa modernisoidaan lämmityksen- ja ilmastoinnin säätöjä sekä uudistetaan että laajennetaan rakennusautomaatioita, joilla mahdollistetaan asiakkaidemme ilmasto- ja ympäristötavoitteiden saavuttaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Useamman vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, aiempaa kokemusta automaatio-ohjelmoinnista sekä LVIS- ja rakennusteknistä osaamista. Eduksi katsomme kokemusta tilaaja- ja urakointipuolelta, soveltuvaa alan koulutusta (esim. insinööri, teknikko) sekä kykyä solmia ja syventää asiakassuhteita.

Toivomme, että olet asenteeltasi pitkäjänteinteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakas rajapinnassa sekä urakoitsijoiden parissa. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektintyön luonne. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme

- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

- Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat

- Kattavat työterveyshuollon palvelut

- Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun

 

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 12.3.2021 mennessä ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakastiimin päällikkö Mikko Lahtinen p. 040 840 2316 (soittoaika pe 5.3. klo 13–16).

Mikäli haluat kysyä lisää henkilöstöeduista, työhyvinvoinnista tai yrityskulttuuristamme voit olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Reea Lehvilään p. 040 125 2823.

Espoon toimipisteemme sijaitsee Polaris Business Parkissa, osoitteessa Itsehallintokuja 6.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428463
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakastiimin päällikkö Mikko Lahtinen p. 040 840 2316 (soittoaika pe 5.3. klo 13–16).