(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTINHOITAJA
Audico Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme Uudeltamaalta vakituiseen työsuhteeseen AV- ja esitysteknisten järjestelmien asennusprojektien vetovastuuseen

PROJEKTINHOITAJAA

Projektinhoitajana vastaat AV- ja esitysteknisten järjestelmien toimitusprojektien käytännön asennustyön lisäksi, kaikkien vaiheiden koordinoinnista, asennuksien esivalmisteluista, asennustiimin työnohjauksesta, työmaan logistiikasta ja kommunikoinnista. Toimit osana yrityksemme ammattitaitoista projektitiimiä asennuksissa, asiakkaan käyttöönottojen opastuksissa ja järjestelmien ylläpidossa. Projektinhoitaja toimii itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja vastaa projektien ajan hallinnasta ja taloudellisesta seurannasta.

Projektinhoitaja toimii asiakaspalvelutehtävässä, joten työssä menestyminen edellyttää positiivista, joustavaa ja rohkeaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää matkustamista Suomessa.

 

Odotamme Sinulta:

 

  • soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
  • kokemusta rakennus- ja saneerausprojektien vetovastuusta
  • kokemusta AV- ja esitysteknisistä järjestelmistä
  • ongelmanratkaisukykyä ja paineensietokykyä
  • järjestelmällisyyttä
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja teknisen englannin kielen ymmärrystä
  • ajokorttia

 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, vaikuttamisen paikan kehittyvässä organisaatiossa, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työtehtäviäsi, toimivat tuotteet ja välineet sekä kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Marko Hyvärinen maanantaisin ja perjantaisin klo 15-17:00 puh. 040 9010 578. Haastattelut käynnistyvät heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle työntekijälle tehdään turvaselvitys.

CV:llä varustetut hakemukset, joista ilmenee omat vahvuudet ja kiinnostus AV-alaan sekä palkkatoivomus toivomme viimeistään 23.1.2020 mennessä osoitteeseenrekry@audico.fi tai postitse Marko Hyvärinen / Audico Systems Oy, Olarinluoma 12, 02200 Espoo.