(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Sinustako uusi Caveri rakennusautomaatioprojektitiimin? Oletko luonteeltasi huolellinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi. Hae heti mukaan!

Meille tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Tämä onkin erinomainen tilaisuus siirtyä asennushommista askel eteenpäin projektinhallintaan. Tarjoamme itsenäisen tehtävän, voit itse vaikuttaa ja järjestellä työpäivääsi. Vaihtelevat tehtävät tekevät työpäivästäsi vauhdikkaan ja mielenkiintoisen.

Meillä pääset tekemään vastuullisia tehtäviä, joihin kuuluu mm:

  • rakennusautomaatioprojektien koordinointi ja suunnittelu
  • asennusporukan työnjohdolliset tehtävät
  • teknisten järjestelmien projektien hallinnointi, toteuttaminen ja raportointi
  • materiaalitilauksista vastaaminen
  • lisämyyntimahdollisuuksien tunnistaminen ja muutos- ja lisätöiden hallinta yhteistyössä projektiryhmän kanssa

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska olet organisointikykyinen, sinulla on täsmällinen ote työntekoon sekä omaat hyvät IT-taidot. Olet määrätietoinen tekijä ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää tekniikan alan koulutusta ja kokemusta asennustyöstä (automaatio, sähkö, elektroniikka).

Hae tehtävään 26.05.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Mikko Huusko p. 050 577 1860. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1