Projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Sinustako uusi projektinhoitaja teollisuuden asiakkuuskohteisiimme? Kohteet ovat suuria Pohjois-Suomen teollisuuslaitoksia ja -kaivoksia. Oletko luonteeltasi huolellinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin?

Työtehtävän ydintä on sähkötöiden koordinointi. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. teknisten järjestelmien projektien hallinnointi, toteuttaminen ja raportointi sekä materiaalitilauksista vastaaminen. Osallistut suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset sähkö- ja automaatioon liittyvät huolto- ja ylläpitotehtävät.

Menestyminen tässä tehtävässä vaatii organisointikykyä, täsmällistä otetta työntekoon ja hyviä IT-taitoja sekä määrätietoista toimintaa ja oma-aloitteisuutta. Tehtävä edellyttää sähköinsinöörin koulutusta. Eduksesi ovat kokemus asennuksista ja projekteista mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Voit siis olla vastavalmistunut, me autamme sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi!

Hae tehtävään 27.05.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Jukka Ikonen p. 050 390 0614. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266733
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keminmaa