(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Kokkola/Pietarsaari

Haemme nyt projektinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen toimintamme kehittyessä ja projektien lisääntyessä. Oletko sosiaalisesti taitava ja teollisuuden tunteva osaaja? Hae heti!

Työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme turvallisuuden varmistaminen on osa Caverionin arkea ja johtamista. Caverionin johto ja koko henkilöstö ovat sitoutuneet noudattamaan, ylläpitämään ja kehittämään yhteisiä turvallisuussääntöjä. Projektinhoitajana vastaat:

• päivittäiset projektin hoito / työnjohtotehtävät
• töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta,
• turvallisuuden valvonnasta
• resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti.

Edessäsi on työmahdollisuus, jossa riittää haasteita ja palkkioita tasapuolisesti. Syventymällä omaan toimenkuvaasi, löydät kehityskohteita ja –tapoja, joissa olemme koko joukolla valmiita auttamaan. Tunnistat itsesi vuorovaikutustaitoisena, kärsivällisenä ja suunnitelmallisena persoonana, joka ei hämmenny kiireestä.

Tiimin kehittäminen ja esimiestyö onnistuu sinulta hyvin aiemman kokemuksesi ansiosta. Tukenasi on myös korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus teollisuuden asennustöistä. Sinulla on hyvät esimies- ja IT-taidot ja sinulta onnistuu englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mathias Henriksson p. 040 519 5674.

Hae tehtävää 20.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. #LI-TN1