(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja Vantaalle, Fidelix Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fidelix Oy:lle uransa alussa olevaa määrätietoista ja kehittymishaluista insinööriä projektinhoitajan tehtävään Vantaalle. Projektinhoitajan työ Fidelix Oy:llä pitää sisällään aidosti monipuolisia työtehtäviä, joihin saat itse vaikuttaa. Tämän lisäksi sinulla on hyvät etenemismahdollisuudet sillä yritys tekee jatkuvasti kasvua ja kehittää toimintaansa. Mikäli ura yhdessä rakennusautomaatio- sekä turvajärjestelmäalan suurimmista toimijoista Suomessa kiinnostaa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme

Vapautta ja vastuuta itsenäisen roolin muodossa

Monipuolisia sekä sopivasti haastavia työtehtäviä, joihin pystyt itse vaikuttamaan

Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen ympärilläsi myös perehdytyksen jälkeen

Hyvät kehitys- sekä etenemismahdollisuudet

Positiivisen ja rennon työympäristön

TYÖNKUVA
Projektinhoitajana työtehtäväsi ovat hyvin monipuoliset ja pääset työskentelemään eri kokoisten projektien parissa niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Työtehtävät sijoittuvat tasaisesti sekä toimistolle että työmaille, jossa tehtäväsi on huolehtia projektien etenemisestä ja ohjelmistojen toiminnasta. Työsi on itsenäistä ja vaatii proaktiivista asennetta, mutta saat työllesi erinomaisen pohjan kattavan perehdytyksen sekä työtäsi tukevien kollegoiden kautta.

Työsi projektinhoitajana:

Työ on rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista sekä ylläpitohuoltoon liittyviä tehtäviä. Tulet alkuun saamaan kattavan perehdytyksen asiakkaan järjestelmiin. Samalla pääset jo työkaverin matkaan tutustumaan kohteisiin ja työtehtäviin. Löydät ratkaisut ongelmaan, mutta ennen kaikkea osaat myös auttaa asiakasta. Se voi olla vinkkejä ja neuvoja tai vaikkapa tarjoamiasi lisäpalveluita. Nopeasti kokemuksesi karttuessa asiakkaistemme tulee myös sinun asiakkaita ja sinusta heidän luottohenkilö. Tämä on meidän yhteinen tavoitteemme.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on uransa alkuvaiheessa oleva; vastavalmistunut, opintojen loppuvaiheessa (3.-4 vuosikurssilla) oleva opiskelija tai jo hieman kokemusta kerryttänyt osaaja. Tehtävään relevantteja koulutuspohjia ovat esimerkiksi sähkö- tai konetekniikka, automaatio-, LVIS- tai It- alan insinöörikoulutukset. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot ja hän tekee mielellään yhteistyötä niin kollegoiden, asiakkaiden kuin muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi arvostamme myynti- ja yrittäjähenkistä asennetta sekä kykyä kantaa vastuuta itsenäisesti.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva koulutus (insinööri amk/yliopisto) tai opinnot loppuvaiheessa

B-luokan ajokortti ja oma auto

Hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot

Myyntihenkinen asenne sekä kyky kantaa itsenäistä vastuuta projekteista

Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi katsotaan myös englannin kielen taito.

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37.5h / viikossa

Kesto: Vakituinen

Paikka: Martinkyläntie 41, 01720 Vantaa

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fidelix Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fidelix Oy{target="_blank"} on johtava suomalainen rakennusautomaatiojärjestelmiä ja -palveluita tarjoava konserni. Vuonna 2002 perustettu Fidelix kehittää joustavia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä rakennusautomaatioratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön. Nopeasti kasvavan Fidelix-konsernin liikevaihto (2018) on 40 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 280 henkilöä. Fidelix -järjestelmät ja palvelukonseptit perustuvat avoimeen teknologiaan ja modulaariseen järjestelmään. Asiantuntemuksemme ja kustannustehokkaat ratkaisumme tekevät Fidelixistä ensisijaisen valinnan rakennusautomaation toteuttajille.