(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTINHOITAJA TALONRAKENNUSPALVELUIHIN
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Toimintamme kasvaessa haemme

TALONRAKENNUSPALVELUIHIN PROJEKTINHOITAJAA

Tulet työskentelemään pääosin yhden monipuolisesti palveluitamme hyödyntävän asiakkuuden parissa pääkaupunkiseudun kohteissa. Työssäsi sinulla on tukena myös muita meikäläisiä osaajia, mutta sinä olet se, joka itsenäisesti koordinoit tekemistä ja pidät hyvää huolta asiakkaastamme. Tehtävääsi voisi kuvailla nimikkeillä monipuolinen junailija tai asiakkuuden projektipäällikkö. Tehtäväsi sisältää suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja hankkimista, toimittajien valvomista, rakentamisen ohjaamista ja myös valvontatyötä sekä muuta asiakkaamme edunvalvontaa monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/insinööri). Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden alan ammattilainen, kunhan asenteesi on ns. kohdallaan ja oppimishalu kova. Työkokemusta sinulla on mielellään kuitenkin jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä ja peruskorjauskohteista. Onnistuaksesi projektinhoitajan tehtävissä olet aktiivinen, viestit sujuvasti, viihdyt myös pikkutarkkuutta vaativissa tehtävissä sekä työskentelet niin, että johtotähtenäsi on korkea laatu ja erinomainen asiakaspalveluasenne.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialapäällikkö Timo Heiskanen puh. 050 4144 827. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 19.5. mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektinhoitaja, PKS”.