(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja, Sappi, Lohja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Sappi konsernille uransa alkuvaiheessa olevaa projektinhoitajaa kasvavaan rooliin osaksi suunnitteluosastoa. Etsimällämme henkilöllä on innokas ja järjestelmällinen työote sekä halua kasvaa ja kehittyä urallaan eteenpäin vastuullisempiin tehtäviin. Mikäli opiskelutaustasi on automaatio -, mekaniikka -tai prosessitekniikan parista ja sinulla on aikaisempaa kokemusta projektien läpiviemisestä, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisessa tehdas ympäristössä loistavien urakehitysmahdollisuuksien lomassa. Jos tunnistit itsesi tästä, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Pitkäaikaisen työsuhteen ja vastuullisen roolin
* Asiantuntija tiimin ympärillesi, joka tukee kasvuasi
* Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja hyvät etenemismahdollisuudet esim. projektipäälliköksi
* Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön
* Mielenkiintoisen tehdastyöympäristön

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet Kirkniemen tehtaalla Projektinhoitajana, osana tehtaan suunnitteluosastoa. Tehtävänäsi on hoitaa projektien ja muutostöiden teknistä dokumentointia sekä läpivientiä. Lisäksi ylläpidät ja luot tieto-/suunnittelujärjestelmien avulla asiakirjoja sekä huolehdit dokumenttien arkistoinnista niin muutos- kuin investointiprojekteissa. Tehtäviin kuuluvat myös teknisten piirustusten päivittäminen ja 3D-mallin käyttäminen yhteistyössä suunnittelutoimintojen kanssa.


* Projektien ja muutostöiden tekninen dokumentointi sekä läpivienti
* Asiakirjojen ylläpito ja luominen
* Dokumenttien arkistointi
* Teknisten piirustusten päivittäminen ja 3D-mallin käyttäminen
* Saat lisää vastuuta osaamisen kasvaessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Koulutustausta automaation/prosessitekniikan/mekaniikan parista (DI/AMK)
* Aikaisempaa kokemusta projektien hallinnasta ja läpiviemisestä
* Hyvää osaamista tieto-/suunnittelujärjestelmistä (AutoCAD, Solidworks)
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä paineensietokyky
* Oma-aloitteinen, joustava, järjestelmällinen sekä itseohjautuva työote
* Into kehittyä ja kasvaa haastavampiin tehtäviin
* Sujuva englannin ja suomen kielen taito niin kirjallisesti kuin suullisesti


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Lohja
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sapin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sappi tuottaa kolmella paperikoneella vuosittain 750 000 tonnia korkealaatuisia Galerie-papereita, joita käytetään laadukkaissa julkaisuissa ja mainospainotuotteissa ympäri maailmaa. Sappi Kirkniemen tehdas Lohjalla on osa Sappi Europea. Kirkniemen tehdas tuottaa laadukkaita päällystettyjä papereita heatset offset -menetelmällä valmistettaviin painotöihin. Kirkniemessä työskentelee noin 550 paperialan ammattilaista tuotannosta tuotekehitykseen.