(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja sähköurakointiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Sinustako uusi sähköurakoiden projektinhoitaja Hämeenlinnaan huipputiimimme joukkoon? Oletko luonteeltasi huolellinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi. Hae heti mukaan!

Työtehtäväsi ydintä on sähköprojektien työnjohtotehtävät urakoinnin parissa. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. teknisten järjestelmien projektien hallinnointi, toteuttaminen ja raportointi sekä materiaalitilauksista vastaaminen. Tunnistat lisämyyntimahdollisuuksia ja tuet muutos- ja lisätöiden hallintaa yhteistyössä projektin johtoryhmän kanssa.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska olet organisointikykyinen, sinulla on täsmällinen ote työntekoon sekä omaat hyvät IT-taidot. Olet määrätietoinen tekijä ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää Sähköinsinöörin koulutusta. Eduksesi ovat kokemus urakoinnista mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Voit siis olla vastavalmistunut, me autamme sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi!

Hae tehtävään 17.02.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Petri Lasturanta p. 050 390 1850. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1