Projektinhoitaja rakennusautomaatioprojekteihin
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Toimeksiantajamme Ouman on Pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja. Yritys on aloittanut toimintansa jo 40 vuotta sitten ja on tänä päivänä osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen-perheyritystä. Ouman on kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi, kehittäjäksi sekä valmistajaksi ja on samalla Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja.  Suomessa Oumanilla on 5 toimipistettä. Ouman konserni työllistää 280 henkilöä, ja liikevaihto on 33 miljoonaa euroa.


Ouman hakee kauttamme Espooseen avainasiakastiimiinsä ammattitaitoista

PROJEKTINHOITAJAA rakennusautomaatioprojekteihinsa.

Tehtävissäsi vastaat rakennusautomaation asennus- ja saneerausprojektien toteuttamisesta yhteistyössä Oumanin asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Tyypillisesti hankkeet kohdistuvat rakennettuun kiinteistökantaan ja niiden asumismukavuuden parantamiseen sekä energiankäytön optimointiin modernisoimalla lämmityksen- ja ilmastoinnin säätöjä sekä uudistamalla että laajentamalla rakennusautomaatioita, joilla mahdollistetaan asiakkaiden ilmasto- ja ympäristötavoitteiden saavuttaminen. Oumanin pääasiallisia asiakkaita ovat valtakunnalliset kiinteistönomistajat, vakuutus- ja sijoitusyhtiöt sekä säätiöt.

Tulet osaksi palvelutuotannon avainasiakastiimiä oman osaamisalueesi asiantuntijana, ja työparinasi toimii avainasiakkuuksista vastaava myyjä. Lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri alueiden rakennusautomaatioasiantuntijoiden kanssa. Tärkeä osa työtäsi on palvelutuotannon ja asiakkaiden teknisen osaamisen kehittäminen, heidän neuvontansa sekä yhdessä vikatilanteiden selvittäminen. Vastuullasi on erityisesti ohjelmoitavat järjestelmät. Vaikka työtä tehdään tällä hetkellä paljon etänä, niin työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan olennaisena osana. 

 Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Työkokemusta ja näkemystä rakennusautomaatioprojekteista sekä aiempaa kokemusta tai kiinnostusta automaatio-ohjelmoinnista ja projektien käyttöönotoista. 

- Lvis- ja/tai rakennusteknistä osaamista

- Kokemus tilaaja- ja urakointipuolelta luetaan eduksi; projektityöskentely on sinulle tuttua

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

- Kykyä itseohjautuvaan ja itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelyyn

- Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs, asiakaspalveluhenkinen ja hyvä kommunikoija

- Voimassa olevaa ajokorttia

Asiakkaamme tarjoaa

-  Hyvän perehdytyksen tehtävään
-  Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä
– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
– Kattavat työterveyshuollon palvelut
– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun


Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

 Kiinnostuitko? Mikäli tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi tehtävään. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

 

 

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot