Projektinhoitaja rakennusautomaatiojärjestelmien pariin, Turku
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Etsimme projektinhoitajaa rakennusautomaatiojärjestelmien pariin Fidelix Oy:lle! Mikäli olet määrätietoinen ja kehittymishaluinen insinööri ja kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä yhdessä rakennusautomaatio- sekä turvajärjestelmäalan suurimmista toimijoista Suomessa, lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektinhoitajaa Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fidelixille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Projektinhoitajana työtehtäväsi ovat hyvin monipuoliset ja pääset työskentelemään eri kokoisten projektien parissa niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin. Työtehtävät sijoittuvat tasaisesti sekä toimistolle että työmaille, missä tehtäväsi on huolehtia rakennusautomaatioprojektien etenemisestä ja ohjelmistojen toiminnasta. Perehdytyksen jälkeen saat itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa on hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Et kuitenkaan jää koskaan yksin, sillä tiimin tuki on ympärilläsi myös kattavan perehdytyksen jälkeen.

Tehtävä sopii sinulle joka et pelkää haasteita ja vastuullisia tehtäviä, sillä saat tehtävässä sekä vapautta, että vastuuta. Positio sopii loistavasti uraansa aloittavalle insinöörille, jolla on intoa ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on uransa alkuvaiheessa oleva, vastavalmistunut tai muutaman vuoden kokemusta omaava insinööri. Koulutuksesi voi olla esim. talotekniikka, automaatio, LVIS- tai IT-alalta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä niin kollegoiden, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Lisäksi arvostamme asiakaspalvelu ja yrittäjähenkistä asennetta sekä kykyä kantaa vastuuta itsenäisesti. Fidelix tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi, joten etsimme määrätietoista ja oma-aloitteista henkilöä osaksi kasvavaa Lounais-Suomen tiimiä! Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva insinöörin koulutus tai opinnot loppusuoralla
* Ajokortti ja oma auto
* Hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot
* Myyntihenkinen asenne sekä kyky kantaa itsenäistä vastuuta projekteista
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös englannin kielen taito ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37.5h viikossa

Kesto: Vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Fidelix Oy perustettiin vuonna 2002 kehittämään ja urakoimaan älykkäitä ja luotettavia rakennusautomaatio- sekä turvajärjestelmiä. Vuosien varrella se on kasvanut edistyksellisten innovaatioiden ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Suomessa Fidelixillä on 10 aluekonttoria ja noin 40 jälleenmyyjää. Fidelix vie tuotteitaan muun muassa Ruotsiin, Norjaan, Intiaan, Isoon-Britanniaan, Baltiaan, Koreaan, Kiinaan, Lähi-itään sekä Venäjälle. Fidelix työllistää tällä hetkellä päämarkkina-alueellaan yli 195 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli 25 m.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253229
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku