Projektinhoitaja, rakennusautomaatiojärjestelmät
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Oletko rakennusautomaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaat supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Haemme nyt Vantaalle projektinhoitajaa automaatiojärjestelmien toteutukseen. 

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen, ensiluokkaisiin työkaluihin, sekä tarjoamme etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit 

Työnkuvaan sisältyy rakennusautomaatioprojektien kokonaisvaltaista hoitoa, suunnittelua, ohjelmointia, käyttöönottoa sekä dokumentointia.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö-/automaatioinsinööri/-teknikko), tunnet LVIS-prosessit ja omaat aikaisempaa työkokemusta talotekniikasta ja/tai rakennusautomaatiosta. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet hyvä ratkaisemaan teknisiä pulmia ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Olet loistava tiimipelaaja ja sinulla on aito halu kehittää prosessejamme ja ratkaisujamme.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 23.8.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Harri Korpijaakko, puh. 040 577 4031 tai sähköpostitse harri.korpijaakko@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot