(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja / Projekti-insinööri - Pirkkala
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020
DDC-Tekniikka on rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää. Tarjoamme urakointi-, huolto-, etähallinta- ja suunnittelupalveluita vaativiinkin kohteisiin. Historiamme aikana olemme urakoineet jo lähes 500 kohdetta kouluista ja päiväkodeista teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin ja sairaaloihin. Meidät on pitkään tunnettu laadukkaasta tekemisestä sekä palvelualttiudestamme, emmekä tingi tästä tulevaisuudessakaan. DDC-Tekniikan juuret ovat Tampereella, mutta palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

Haemme nyt Pirkkalaan vakituiseen tehtävään
PROJEKTINHOITAJAA / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Tehtävässäsi olet avainroolissa tehdessämme kiinteistöistä älykkäitä. Projektinhoitajana olet vastuussa erilaisten urakointi-, huolto-, etähallinta- ja suunnitteluprojektien toteuttamisesta. Automaatiojärjestelmien suunnittelu, ohjelmointi ja grafiikkakuvien piirtäminen kuuluvat oleellisena osana työnkuvaasi. Pääset mukaan järjestelmien käyttöönottoon, asennuksiin ja testauksiin yhteistyössä muun tiimin kanssa. Projektit voivat olla niin uudiskohteita kuin saneerauksiakin, kokoluokaltaan vanhan talotekniikan uudistamisesta täysin uuden kohteen tekniikan rakentamiseen. Onnistunut lopputulos vaatii tiivistä yhteydenpitoa asiakkaaseen ja hyvää projektinhallintaa.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta automaatiojärjestelmistä talotekniikan, teollisuusautomaation, rakennusautomaation tai IT:n puolelta. Jos sinulla on esimerkiksi vahvaa C++ osaamista, taustaa onnistuneista automaatioprojekteista tai ohjelmointiosaamista järjestelmien huollon puolelta, saatat olla etsimämme henkilö. Opintotaustasi voi olla esimerkiksi automaatio-, sähkö- tai IT-puolelta.   Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän älykkäiden kiinteistöjen parissa, kasvavan perheyrityksen matalan hierarkian, taitojesi mukaan kasvavat projektit ja työntekijöihin panostavan työnantajan. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa eilakaisla.fi/kaislanet, ole nopea sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.