(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Haemme nyt

Projektinhoitajaa pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Projektinhoitajana vastaat huoltopyyntöjen vastaanotosta ja jaosta asentajille sekä huoltoraporttien tarkastuksesta ja tallennuksesta huoltokirjoihin (GM., FiMX, Fatman). Lisäksi tehtäviisi kuuluvat korjausehdotusten tekeminen huoltoraporttien pohjalta, kohteiden laitekartoitukset sekä huoltokalenterin ylläpito ja huoltojen aikataulutus. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta,
- sähköisten huoltokirjojen tuntemusta,
- oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Eduksesi laskemme kylmäteknisen osaamisen.

Tarjoamme:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Raimo Viiki, puh. 040 300 5347, tai sähköpostilla raimo.viiki@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 25.10.2019 mennessä.