PROJEKTINHOITAJA, Kouvola
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
 

Etsimme kansainväliselle alansa edelläkävijänä tunnetulle asiakasyrityksellemme Kouvolan lähiympäristöön vakituiseen työsuhteeseen paloilmoitinjärjestelmiin erikoistunutta

 

PROJEKTINHOITAJAA

 

Kokemuksestasi riippuen vastuualueesi muodostuu paloilmoitinprojektien ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä sekä paloilmoitusjärjestelmien ylläpidosta ja saneerauksista. Tehtävässä olet lisäksi tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin teknisten asiantuntijoiden ja muun projektiorganisaation kanssa.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa teknistä osaamista paloilmoitinjärjestelmistä sekä soveltuvaa sähköteknistä koulutustaustaa. Lisäksi hakemaltamme henkilöltä toivomme

- hyvää ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteista otetta työhön

- kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn

- hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa asiakaslähtöisyyttä

- matkustusvalmiutta ja joustavuutta projektien tarpeiden mukaisesti 

- sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

- oman auton käyttömahdollisuutta

 

Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää asennetta sekä aitoa intoa ja kiinnostusta alan ratkaisuihin ja niiden parissa työskentelyyn.

 

Tarjoamme sinulle kansainvälisen organisaation tuen, joka on vahvasti mukana kehityksessäsi työsuhteen alusta alkaen, erinomaiset työsuhde-edut ja vapauden sekä joustavuuden työssäsi. Tehtävässä pääset toimimaan osana asiantuntijatiimiä alan parhaiden tuotteiden parissa monipuolisessa roolissa, joka tarjoaa haasteita ja kehitysmahdollisuuksia jatkossakin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com). Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää pikaisesti ”Hae”-painikkeen kautta, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Etenemme haastatteluissa jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1199818
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso