(Poistunut julkaisusta)

Projektinhoitaja, automaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Oletko automaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi.

Haemme nyt Turun toimipisteeseemme asiakaspalveluhenkistä projektinhoitajaa automaatioliiketoiminnan vahvistukseksi. Pääset osallistumaan mielenkiintoisten projektien läpiviennissä suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtäviin. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat ajoittain erilaiset automaatioon liittyvät huolto- ja ylläpitotehtävät.

Menestyt tässä työssä jos omaat hyvät tietotekniset taidot, olet organisointi- ja yhteistyökykyinen sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Työskentelet tarkasti, tavoitteellisesti ja huolehdit työn toteutumisesta aikataulussa.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus. Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen rakennusautomaatiojärjestelmistä, ohjelmoinnista sekä LVISK- järjestelmistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kai Kortelainen puh. 050 390 6784 . Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.