(Poistunut julkaisusta)

Projektinhallinnan prosessien asiantuntija
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

Nyt etsimme Espooseen, Tampereelle tai Turkuun raudanlujaa prosessiosaajaa kehittämään asiakkaidemme liiketoimintatarpeita ja suunnittelemaan niihin ratkaisuja yhdessä ammattitaitoisen projektiryhmän kanssa. Me uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät asiakkaat tyytyväiseksi. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää pitää huolta työntekijöistä, tiimit toimivat saumattomasti yhteen ja asiakaspalvelulähtöisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Odotammekin sinulta, että pystyt toimimaan itsenäisesti projekteissa ja käymään keskustelua projektien operatiivisesta toiminnasta, problematiikasta sekä osaat tai olet halukas oppimaan Dynamics liiketoiminta-alustan tarjoamat mahdollisuudet projektinhallinnan työkaluna.

Tässä tehtävässä toimit oman osa-alueesi ratkaisukonsulttina osallistuen ratkaisun suunnitteluun asiakkaan, ratkaisuarkkitehtien ja teknisten henkilöiden kanssa. Vahvuuksistasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit toimia myös markkinoinnin ja myynnin tuessa. Tehtävä tullaan muovaamaan sopivimman hakijan osaamisten ja vahvuuksien mukaan. Tehtävässä haluamme, että pystyt nostamaan toimittamiemme projektinhallinnan ratkaisujen tasoa ja auttamaan asiakkaitamme edelläkävijyyteen. Olemme Suomen suurimpia Dynamics 365 -toimittajia, joten tarjoamme vahvan tiimin tukemaan osaamisen kasvua sekä järjestämme tarvittavan koulutuksen järjestelmän toimintoihin. Halutessasi voit laajentaa tulevaisuudessa osaamistasi esimerkiksi ratkaisuarkkitehti tasolle.

Jotta ratkaisukonsultin työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • ottavan rohkeasti vastuuta ja olet ehdottomasti tiimipelaaja
  • sinulla on erityisesti käytännön osaamista projektinhallinnan prosesseista
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia
  • kirsikkana kakun päälle, olet aikaisemmin työskennellyt konsulttina tai olet ollut mukana järjestelmien käyttöönotoissa

Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, sairaan lapsen hoitopalvelu, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Janne Laurila puhelinnumerosta 040 733 6681 tai janne.laurila@accountorenterprise.fi. Saat Jannen kiinni puhelimitse 27.5 klo 14-15 ja 3.6 klo 10-11.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja cv:si linkin kautta viimeistään 9.6.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään heti, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään!