(Poistunut julkaisusta)

Projektinhallinnan kehittäjä
NordicEdu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Liity joukkoomme ja kasva Sarasen DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta tulevaksi asiantuntijaksi https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentpro/

Etsimme projektihallinnan ja asiakastyön asiantuntijaa

Työmme NordicEdulla on vahvasti asiakaslähtöistä ja laadukas palvelu on meille erittäin tärkeää. Jokainen asiakkaamme on erilainen – ratkaisut vaihtuvat projekteittain ja teemme töitä monipuolisella otteella. Tiimimme on nuori, innokas sekä täynnä ammattitaitoa, ja pyrkimyksemme on kehittää jatkuvasti tapoja tehdä työtämme mahdollisimman toimivalla tavalla. 

Etsimme joukkoomme tekijää, joka auttaisi meitä, kun kehitämme yrityksellemme oman, ”NordicEdumaisen” tavan tarttua projekteihin ja viemään tekemisemme uudelle tasolle!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mielenkiintoisten töiden parissa, ja pääsyä vaikuttamaan yrityksemme päivittäiseen tekemiseen merkittävällä tavalla. Tehtävä on uusi ja meillä on alustavia ajatuksia tulevasta työnkuvastasi – lopulliset työnkuvat tarkentuvat kuitenkin koulutusohjelman aikana vahvuuksiesi ja tiimin tarpeiden mukaan. Haluamme tukea sinua vahvasti uusien työtehtäviesi parissa ja apunasi tulevat olemaan projektihallinnan kehittämisestä innostunut kollega, sekä koko NordicEdun henkilöstö. 

Meille tärkeintä on oikea asenteesi ja halu kehittää yrityksemme toimintaa projektihallinnan ja asiakastyön parissa, ei jokin tietty aiempi kokemus ja tausta. Työkulttuurissamme korostuvat vahvasti rohkeus ja mahdollisuus tuoda omia ideoita esiin. Meillä saa myös olla eri mieltä, arvostamme faktoja, rehellisyyttä ja hyväntuulista tekemistä!

Tulet nauttimaan töistä, jos sinua kiinnostaa esimerkiksi:

  • Asiakkaan tarpeiden tulkinta tiimille tehtäviksi töiksi (asiakkaan ääni sisäisesti!)
  • Projektityö, projektinhallinta
  • Tiimityö, tiimin johtaminen esimerkillä (haluat jakaa osaamistasi muille!)
  • Ohjelmistokehitys (ei tarvitse itse koodata!)
  • Tekninen myynti / tuotevastuu (tässä tehtävässä ei ole uusasiakasmyyntiä!)
  • Oppiminen, pelaaminen, käyttäjäkokemus (tätä me teemme!)

Kiinnostuitko? Me odotamme hakemustasi avoimin mielin, hae siis pian!

NordicEdulla pääset tutustumaan ainutlaatuiseen hyötypelien maailmaan. Toimimme peliyritysten ja perinteisten ohjelmistoyritysten välimaastossa, ja pääsetkin työssäsi tutustumaan molempien alojen saloihin.  Asiakasprojektien myötä pääset jatkuvasti oppimaan mitä mielenkiintoisimmista asioista. Olemme pieni ja ketterä toimija, jonka suunta on vahvasti kasvussa. Turun Manillassa sijaitseva toimistomme on viihtyisä ja rauhallinen avokonttori, jossa saat keskittyä työn tekemiseen.

Rekrytointiohjelma  – väylä työllistyä asiantuntijatehtäviin

Viiden kuukauden rekrytointiohjelman tavoitteena on jatkaa kanssasi työsuhteeseen koulutusjakson päätteeksi.

Käytännön työn lisäksi koulutusohjelman oheen räätälöidään laadukas koulutuspaketti, jonka sisältöön vaikuttaa sinun aikaisempi osaamisesi. Meillä pääset kehittymään niissä asioissa, mitkä itse koet tärkeäksi, joten kerro rohkeasti myös omat toiveesi koulutussisällöstä.

Valinnat tässä tehtävässä jatkoon etenevistä hakijoista tehdään viimeistään 9.3.2020. Hakemus kannattaa siis tehdä heti, niin olet valinnoissa mukana!

Tärkeää! Haku edellyttää kahden hakemuksen täyttöä:

  • Täytä hakemus DigitalentPro-ohjelmaan TE-palveluiden sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 690715) 
  • Täytä samalla hakemus Saraselle: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=359 Kerrothan motivaatiostasi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Tämän perusteella kutsumme sinut haastatteluihin.

Mikäli olet jo jättänyt jo hakemuksesi vuoden 2020 DigiTalentPro-ohjelmaan, otamme hakemuksesi huomioon tässä tehtävässä. Voit päivittää hakemusta, jos haluat tuoda kiinnostustasi tarkemmin esiin.

Voidaksesi aloittaa ohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija ja työnhakusi tulee olla voimassa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus koulutuskorotukseen sekä verottomaan kulukorvaukseen. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa määräaikaisen koulutussopimuksen –  Ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Lisätiedot:

Samuel Leivo, Saranen Consulting, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi

Valinnat tässä tehtävässä jatkoon etenevistä hakijoista tehdään viimeistään 23.3.2020. Hakemus kannattaa siis tehdä heti, niin olet valinnoissa mukana!

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, yrityksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta.

Avainsanat: projektinhallinta, asiakaspalvelu, IT, pelinkehitys