Projektinhallinnan Buonarroti
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme nyt Helsinkiin projektinhallinnan Michelangelo Buonarrotia. Et ole pelkkä valkotaulutussiartisti tai hurmosta hehkuva agile –evankelista, vaan itsenäisesti ajatteleva ja kriittisesti projekteja lähestyvä tekijä. Nerokkuutesi kiteytyy siinä, että hallitset erinomaisesti ketterät menetelmät ja yhdistämällä tämän tekniseen osaamiseesi pystyt johtamaan menestyksekkäästi haasteellisia ohjelmistoprojekteja. Toisin kuin Buonarroti, sinun ei tarvitse työskennellä yksin häikäistäksesi asiakkaaasi työn lopputuloksilla. Saat rinnallesi Cinian rautaisia palvelumuotoilun, ohjelmistoarkkitehtuurin, devauksen ja testauksen ammattilaisia.

Odotamme

Tehtävässä korostuu ennen kaikkea vuorovaikutuksen taide: Työskentelet asiakkaiden, kehitystiimin ja muiden sidosryhmien kanssa kirkastaen tuotteen vaatimuksia, haastaen ehdotettuja teknisiä ratkaisuja sekä raivaten etenemisen esteitä. Pystyt pitämään hyppysissäsi projektien muuttuvat backlogit, julkaisujen aikataulutavoitteet ja asiakkaiden vastuullesi suomat budjetit.

Vaatimaton yrityksemme määrittää projektijohtamisen yleisneron työotetta on tuomittu epäonnistumaan, mutta teknologista ymmärrystä ja pelisilmää, luovuutta sekä kehityshenkisyyttä emme voi riittävästi korostaa. Seuraat ympäröivää maailmaa ja kehitystrendejä saaden niistä inspiraatiota teoksiisi.

Vaikka olemme kiinnostuneita myös lahjakkaista nuoremmistakin kyvyistä, tähän tehtävään emme usko palkkaavamme henkilöä ilman aiempaa kokemusta ja vakuuttavaa näyttöä ohjelmistoprojektifreskojen vetämisestä. Haemme nyt mestaria, joka kykenee toisella kädellä maalaamaan laajalla visiolla ja toisella tarkalla detaljilla. Riittävän tason ymmärrystä ja teknologiatuntemusta tulisi olla web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista sekä moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä. Arjen työkalupakkiisi kuuluvat vähintään Scrum, Kanban, Jira ja Confluence.

Hakeminen

Jos nyökyttelet vaatimuslitaniallemme ”kyllä”, haluamme kuulla Sinusta, tuleva projektipäällikkömme! Jätä hakemus 30.11. mennessä ja kerro vähintään muutamilla lauseilla millainen artisti olet, mitä olet viime vuodet tehnyt ja mikä sai sinut kiinnostumaan tehtävästä?

Kysy työtehtävästä Helsingin saitin vetäjältä Kimmolta 040 552 9204 (kimmo.alamartimo@cinia.fi). Kysy Ciniasta työnantajana rekrytoija Sakulta 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1200983
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki