(Poistunut julkaisusta)

Projektingenjör, heltid, Esbo, Havator Oy
Havator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Om tjänsten

Är du en driven ingenjör som vill jobba på Nordens ledande bolag inom lyfttjänster? Vår kund Havator söker nu en projektingenjör som kommer att bistå verksamheten med både tekniska och administrativa tjänster.

Tjänsten är på heltid med kontorstider. Din placering är på ett av Havators kontor, därtill kan det förekomma resor till lyftplatser eller deras olika depåer. Vi fokuserar på att hitta den absolut bästa kandidaten och Havator är därför flexibla med din placering, som kan vara allt från Göteborg, Stockholm, Uppsala eller Luleå, alternativt i Finland i Esbo eller Uleåborg.

Detta är till en början ett konsultuppdrag, vilket betyder att du blir anställd via oss på Studentwork de första 12 månaderna, därefter finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos Havator.  

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör på Havator’s Projektavdelning, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av följande:

  • Upprätta lyftplaner i CAD-miljö (Auto-Cad och Inventor) och i andra för kranverksamheten anpassade ritverktyg.
  • Bistå med diverse beräkningar, exempelvis hållfasthet.
  • Se över utrustning och upprätthålla en teknisk dokumentation.
  • Ha kontakt med kunder.
  • Till viss del vara ute på fält för att skapa djupare förståelse.

Din profil

Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en vilja att jobba i en spännande projektroll! Du har en examen i civil-/högskoleingenjör med inriktning Maskinteknik, Teknisk design, Väg och Vatten eller motsvarande. Vi är öppna för nyexaminerade kandidater, men också för kandidater med erfarenhet inom området. För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person som kan hantera flera bollar i luften på samma gång. Vi ser även att du är flexibel och har lätt till samarbete med andra. Du bör dessutom ha god datorvana samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Har du även en del finska och tyska med dig är detta ett stort plus.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. 

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.