(Poistunut julkaisusta)

Projektin toimihenkilö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko kyllästynyt jatkuvaan matkustamiseen? Kaipaatko rentoa työyhteisöä ja yhdessä tekemisen meininkiä? Haluatko oppia uutta ja kasvaa rautatiealan ammattilaiseksi? Etsimme nyt Pohjois-Suomen alueelle toimihenkilöitä vastaamaan erilaisten infraprojektien toteuttamisesta. Olemme menestyneet tarjouskilpailuissa ja meillä on nyt työkantaa useiksi vuosiksi eteenpäin!

Taustastasi ja uratoiveistasi riippuen voit sijoittua erilaisiin tehtäviin projektin johdossa. Tarvitsemme työmaamestareita ja työmaapäälliköitä vastaamaan projektien käytännön työnsuunnittelusta ja toteutuksesta, projekti-insinöörejä huolehtimaan projektien tiedonhallinnasta ja dokumentoinnista, sekä projektipäälliköitä luotsaamaan projekteja kustannuslaskennasta ja tarjousvaiheesta projektin luovutukseen asti.

Toivomme, että sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto tai useamman vuoden kokemus infra-alalta. Kokemus projektinhallinnasta tai rautateiltä on eduksi, mutta tärkeämpää on aito halu kehittyä infra-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Täytäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löytyessä.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 0408647239 Sähköposti: petri.nevanpera@nrcgroup.fi Sijainti: Pohjois-Suomi